ترفند آشپزی ای

36 ترفند و روش جالب برای آشپزی حرفه ای تر !

سپری کردن وقت در آشپزخانه ، آن هم به همراه دستور العمل های ساده و خوشمزه ، برای بیشتر افراد بسیار خلاقانه و جالب است. اما دانستن بهترین ترفندهای پخت و پز و نکاتی که تنها سرآشپزها می دانند ، نجات بخش است. خوب ، در این ویدیو بعضی از این ترفند های حرفه ای را مشاهده خواهید کرد. مثلا ببنید برای اینکه پوست گوجه فرنگی را به راحتی بگرید، فقط کافیست تا چند ثایه آن را روی شعله قرار دهید. پوست شروع به بلند شدن خواهد کرد ، و شما می توانید راحت آن را بردارید. شما می توانید یک هویج را به صورت مورب برش بدهید و سپس از آن برای پوست کندن ماهی استفاده کنید. همچنین می توانید با استفاده از یک لیوان نوشیدنی فلزی ، کلم برگ را برای سالاد خود قطعه قطعه کنید. شما در اینجا ترفند های آماده سازی غذاهایی را که دوست دارید ، را مشاهده می کنید. همچنین اگر میزبان شام هستید ، ایده هایی ساده ای برای دکوراسیون غذا را نیز مشاهده خواهید کرد. این ویدیو را تا آخر تماشا کنید تا با برخی از دستور العمل های خوشمزه و آسان که می توانید با استفاده از مواد ساده تهیه کنید، آشنا شوید.

... توضیحات کامل