طرز تهیه ساندویچ گوشت گاو و پنیر خوشمزه و لذیذ
اگر از خوردن غذاهای تکراری و سنتی خسته شده اید و به دنبال دستور پخت غذاهای جدید هستید، به شما پیشنهاد می کنم این ویدیو جالب را تماشا کنید. درست کردن این ساندویچ گوشت و پنیر خوش طعم بسیار آسان است و یک وعده ی غذایی کامل به شمار می رود و در بین همه ی گروه های سنی پرطرفدار است. این ساندویچ برای پیکنیک و گردش های آخر هفته شما بسیار مناسب است و حمل آن نیز راحت می باشد.
برای پخت این ساندویچ خوشمزه شما به روغن، سیر خرد شده، گوشت گاو چرخ کرده، خامه، آب لیمو ترش، شیر، نمک، پودر فلفل قرمز، دانه فلفل قرمز، سس قرمز تند، کلم قرمز خرد شده، کاهو خرد شده، ذرت پخته شده، هویج خلالی خرد شده، پیاز نگینی خرد شده، ترشی فلفل قرمز، پودر فلفل سیاه، نان ترتیلا، پنیر مازارلا، پنیر چدار و کره نیاز دارید.
برای شروع یک قاشق غذاخوری روغن را درون ماهیتابه بریزید و یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده را درون آن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید. سپس ۱٫۲ کیلو گرم گوشت گاو چرخ کرده را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس در ماهیتابه را بگذارید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه آن را بپزید.
۱۵۰ میلی لیتر خامه و یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش را با ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. سپس مواد را ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
یک قاشق غذاخوری نمک، ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، یک قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری سس قرمز تند را به مواد گوشتی اضافه کنید.
حالا یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شعله اجاق گاز را خاموش کنید.
۱٫۲ پیمانه کلم قرمز خرد شده، مقداری کاهو خرد شده، ۱٫۲ پیمانه ذرت پخته شده، مقداری هویج خلالی خرد شده، ۱٫۲ پیمانه پیاز نگینی خرد شده، مقداری ترشی فلفل قرمز، یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، ۱٫۲ قاشق چایخوری نمک و ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید.
روی نان ترتیلا مقداری سس خامه ترش را بکشید. حالا مقداری از مواد گوشتی پخته شده را روی آن بریزید. مقداری پنیر مازارلا و پنیر چدار را روی مواد بریزید و سالاد را روی مواد قرار دهید.
سپس مطابق ویدیو ساندویچ را بپیچید. حالا ماهیتابه را به کره آغشته کنید و ساندویچ را درون آن سرخ کنید. حالا ساندویچ را از وسط نصف کنید.
ساندویچ شما آماده است. امیدوارم از دیدن این ویدیو لذت برده باشید. نوش جان.