دستور پخت نودل مرغ

دستور پخت نودل مرغ فوق العاده لذیذ و خوشمزه

لذت بردن از غذا فقط مخصوص لحظه خوردن آن نیست بلکه برای بعضی از افراد درست کردن غذا هم یک لذت محسوب می شود. این ویدیو روش پخت یک نوع نودل مرغ فوق العاده خوشمزه را نشان می دهد که علاوه بر اینکه بسیار خوش طعم است، راحت آماده می شود و شما هم از پختن و هم از خوردن آن لذت خواهید برد. پیشنهاد می کنم این ویدیو را تماشا کرده و این نودل عالی را درست کنید.

برای درست کردن این نودل خوشمزه شما به موارد زیر نیاز دارید.

250 گرم تکه های کوچک مرغ بدون استخوان، 1/4 قاشق چایخوری نمک، 1/4 ق چ پودر فلفل سیاه، 2 قاشق غذا خوری سس سویا، 1 و 1/2 ق چ سرکه، 1/4 ق چ جوش شیرین، 1 بسته نودل، 5 حبه سیر خرد شده، 2 ق غ قسمت سفید پیازچه و 2 ق غ برگ پیازچه، 1 فنجان کلم خرد شده، 1 فنجان هویج نازک برش خورده، 1 فنجان فلفل دلمه خرد شده، 2 ق چ سس فلفل سبز تند، 1 ق چ سس فلفل قرمز تند و روغن و مقداری نمک و فلفل به دلخواه.

ابتدا نمک، پودر فلفل سیاه، 1 ق چ سس سویا، 1 ق چ سرکه سفید و جوش شیرین را روی تکه های مرغ ریخته و آنها را خوب به مواد آغشته کرده و بگذارید به مدت 30 دقیقه خوب طعم دار شوند.

1.5 ق غ روغن را درون یک تابه بریزید و تکه های سیر را درون آن تفت دهید. سپس مرغ را داخل تابه ریخته و به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که رنگ تکه های مرغ عوض شود با شعله زیاد بپزید.

قسمت سفید پیازچه را با تابه اضافه کرده و 15 ثانیه بپزید. هویج را نیز اضافه کنید و 30 ثانیه بپزید. کلم و فلفل دلمه را نیز در تابه ریخته و 1 دقیقه دیگر آنها را با شعله زیاد بپزید. می توانید مقداری نمک و پودر فلفل سیاه به آنها اضافه کنید.

حالا باید نودل های پخته شده را به تابه اضافه کنید. برای پخت نودل باید حدود 1.5 لیتر آب را روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس نودل را درون آن بریزید و وقتی نودل ها باز شدند آنها را آبکش کنید. توجه داشته باشید که نودل ها نباید خیلی نرم شوند. پس از آبکشی روی نودل آب سرد ریخته و سپس مقدار کمی روغن روی آن بریزید تا به هم نچسبند.

پس از اضافه کردن رشته های نودل به تابه، سس فلفل سبز و فلفل قرمز، 1/2 ق چ سرکه و 1 ق چ سس سویا و برگ های پیازچه را هم اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید. در آخر می توانید مقداری نمک و فلفل روی آنها بریزید.

این هم از این دستور پخت نودل بسیار خوشمزه. حتما این نودل مرغ را درست کرده و لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل