دستور پخت جهانی شاورما مرغ

دستور پخت جهانی شاورما مرغ

اگر هوس یک ساندویچ خوشمزه کرده اید من به شما ساندویچ شاورما را پیشنهاد میکنم. این ساندویچ با طعمی بسیار لذیذ می تواند یکی از بهترین انتخاب های شما برای خوردن یک غذای خوشمزه باشد. این ویدیو به شما روش درست کردن ساندویچ شاورما مرغ با یک دستور پخت جهانی را آموزش می دهد. پس برای یادگیری دستور پخت این ساندویچ خوشمزه حتما این ویدیو را تماشا کنید.

مواد اولیه مورد نیاز شما برای تهیه این ساندویچ شامل این موارد می شود. نیم کیلو گوشت مرغ بدون استخوان، نصف فنجان آب دوغ، 1 قاشق چایخوری نمک، 1 ق چ پودر فلفل قرمز، 1/4 ق چ زردچوبه، 1 ق چ پودر زیره، 1 ق چ پودر سیر، 1 ق چ پودر پیاز، 1 ق چ پودر زنجبیل، 1/2 ق چ پودر فلفل سیاه، 1 ق چ فلفل قرمز خرد شده، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو مقداری رنگ خوراکی نارنجی، ارد، مقداری روغن و نان پیتا یا تورتیلا، سس سیر تند و کاهو یا کلم.

برای درست کردن سس ساندویچ نیز شما به 1 فنجان سس مایونز، 1 ق چ آبلیمو، 1 ق چ سرکه، 1 ق غ کنجد سفید، 2 حبه سیر، 1/4 ق چ نمک، 1/4 ق چ پودر فلفل سیاه و 1/4 ق چ پونه کوهی نیاز دارید.

ابتدا آب دوغ را درون یک کاسه ریخته و سپس 1 ق غ نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز، زردچوبه، زیره و زنجبیل، فلفل قرمز خرده شده، آبلیمو و مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه کرده و هم بزنید.

حالا تکه های مرغ را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا خوب به مواد داخل کاسه آغشته شوند.

سپس با نایلون روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه رها کنید تا تکه های مرغ خوب طعم دار شوند.

حالا برای سس ساندویچ باید مواد اولیه ای که گفته شد را درون یک میکسر بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.

پس از گذشت نیم ساعت تکه های مرغ را درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را در مقداری آب قرار داده و بعد دوباره در آرد بغلتانید.

حالا آنها را دورن روغن تا زمانی که ترد شوند و به قهوه ای یا طلایی تغییر رنگ دهند، سرخ کنید.

دو طرف نان را به مدت 20 تا 30 ثانیه گرم کنید. سس سیر تند و سپس سس شاورما را روی نان بکشید.

کاهو یا کلم را روی نان قرارداده و سپس تکه های مرغ را بگذارید. مقداری دیگر سس روی آنها بریزید و نان را بپیچید.

ساندویچ شاورما مرغ خوشمزه شما آماده شد. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل