دستور پخت نودل ماسالای چینی

دستور پخت نودل ماسالای چینی خوش طعم

نودل یکی از غذاهای محبوب است که در مدت زمان کوتاهی طرفداران زیادی را در آسیا از جمله چین پیدا کرده است. نودل یکی از غذاهای چینی است که نه تنها در آسیا بلکه در تمام جهان یکی از پرفروش ترین غذاها به شمار می‌رود و در مدت زمان کوتاهی با دستور پخت های متنوعی آماده می شود. این ویدیو روش درست کردن نودل ماسالای چینی را آموزش می دهد که بسیار خوشمزه و آسان است.

مواد لازم برای درست کردن این نودل لذیذ آب، نودل، روغن، سیر نگینی خورد شده، فلفل قرمز تند تازه نگینی خورد شده، پیاز خلالی خورد شده، فلفل دلمه ای سبز خلالی خورد شده، هویج خلالی خورد شده، پودر ماسالا، سرکه، سس سویا، سس تند، پودر فلفل سیاه، مقداری نمک و پیازچه است.

برای شروع ۳ پیمانه آب را درون قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب جوش بیاید. ۲ بسته نودل را درون آب جوش بریزید و به مدت ۲ دقیقه آن را بپزید.

پس از پخت نودل را آبکش کنید و آب سرد را روی آن بریزید و یک قاشق چایخوری روغن را به نودل اضافه کنید و خوب هم بزنید.

یک قاشق چایخوری سیر نگینی خورد شده و یک عدد فلفل قرمز تند تازه نگینی خورد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن درون ماهیتابه به مدت ۳ ثانیه تفت دهید.

سپس یک عدد پیاز خلالی خورد شده، ۱٫۴ پیمانه فلفل دلمه ای سبز خلالی خورد شده و ۱٫۴ پیمانه هویج خلالی خورد شده را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

حالا نودل پخته شده را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. ۲ بسته پودر ماسالا، یک قاشق چایخوری سرکه، یک قاشق غذاخوری سس سویا، یک قاشق چایخوری سس تند، ۱٫۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و کمی نمک را به نودل اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

در آخر مقداری پیازچه را به نودل اضافه کنید و غذا را سرو کنید و از خوردن این غذای چینی لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل