پخت اسنک پاراتا سبک

آموزش پخت اسنک پاراتا ، سبک و روش جدید

این ویدیو روش تهیه اسنک تند پاراتا را به شما آموزش می دهد که به سبکی جدید پخته می شود. این اسنک مکزیکی خوشمزه برای صبحانه، نهار، شام و حتی عصرانه مناسب است. درست کردن این اسنک بسیار راحت است، پس برای یادگیری دستور پخت این اسنک جذاب حتما این ویدیو را تماشا کرده و این اسنک لذیذ را درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.

مواد اولیه مورد نیاز شما برای تهیه این اسنک مکزیکی خوشمزه شامل این موارد است. 1/2 فنجان آرد گندم، 1/2 فنجان آرد ساده، نمک به مقدار لازم، 1 قاشق چایخوری روغن، آب به مقدار لازم، 1 عدد پیاز متوسط، 1 عدد فلفل تند خرد شده، 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده، 2 قاشق غذاخوری ذرت آبپز شده، 2 عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده، 1/2 فنجان پنیر، مقداری برگ تازه گشنیز، 1/4 قاشق چایخوری پودر گشنیز خشک شده، 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند، 1/8 قاشق چایخوری ادویه ماسالا و 1 قاشق چایخوری کره.

ابتدا اردها، نمک، روغن و مقداری اب را درون یک کاسه با هم مخلوط کنید تا تبدیل به یک خمیر یکدست شوند. یک در روی کاسه قرار داده و 5 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

پیاز خرد شده، فلفل، زنجبیل، ذرت، سیب زمینی خرد شده، نمک و پنیر را درون یک کاسه با هم مخلوط کنید.

برگ گشنیز، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز و ادویه ماسالا را نیز به کاسه اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید.

خمیر را به چند تکه تقسیم کرده و هر تکه را کمی در آرد غلتانده و سپس پهن کنید. حالا دو طرف آنها را درون یک تابه بپزید.

مواد را یک طرف نان قرار دهید و طرف دیگر نان را روی آنها برگردانید. با کره کف تابه را چرب کنید و دو طرف اسنک را در آن سرخ کنید.

حالا اسنک پاراتا مکزیکی و خوشمزه شما آماده است. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل