طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی تند

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی تند و خوشمزه

سمبوسه یک غذای بسیار خوشمزه و تند محسوب می شود و آوازه ی آن در تمام جهان پیچیده است. سمبوسه یک وعده ی غذایی کامل به شمار می رود و همچنین شما می توانید از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید. این ویدیو را دنبال کنید تا دستور پخت یک سمبوسه ی شیک و متفاوت را یاد بگیرید.

برای پخت این سمبوسه ی خوشمزه شما به آرد، روغن، نمک، آب، سیاه دانه، سیب زمینی آبپز، پودر فلفل قرمز، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر زیره، فلفل سبز تند خرد شده، برگ گشنیز خرد شده و آرد ذرت نیاز دارید.

ابتدا یک پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری روغن و ۱٫۲ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. ۱٫۳ پیمانه آب را به تدریج به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. ۱٫۲ قاشق چایخوری سیاه دانه را به خمیر اضافه کنید. سپس روی خمیر را بپوشانید و ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

۲ الی ۳ سیب زمینی آبپز را رنده کنید. حالا ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر سیر، ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر زیره، ۱٫۲ قاشق چایخوری نمک، ۱٫۲ قاشق چایخوری فلفل سبز تند خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده و ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دست های خود را به مقداری روغن آغشته کنید و مواد را بیضی شکل فرم دهید. ۲ قاشق غذاخوری آرد را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید.

خمیر سمبوسه را به دو قسمت تقسیم کنید. روی تخته آشپزی مقداری آرد بریزید و به کمک وردنه خمیر را روی آن پهن کنید. به اندازه ی رول های سیب زمینی خمیر سمبوسه را برش دهید.

مواد سمبوسه را در یک طرف خمیر بگذارید. سپس آن را رول کنید و انتهای آن را با مخلوط آرد و آب محکم کنید. سمبوسه را درون روغن داغ روی شعله متوسط سرخ کنید.

سمبوسه لذیذ شما آماده است. آن را به همراه سس قرمز میل کنید. نوش جان.

... توضیحات کامل