پخت خوراک تخم مرغ

آموزش پخت خوراک تخم مرغ ترد و خوشمزه

درست کردن غذاهای مختلف و خوشمزه با تخم مرغ بسیار ساده و سریع است. پس غذاهایی که با تخم مرغ تهیه می شوند یک انتخاب مناسب برای مواقعی است که حوصله کافی برای پخت یک غذا سنگین ندارید. تنوع پخت غذا با تخم مرغ زیاد است و می توانید متناسب با سلیقه خودتان یک غذای لذیذ درست کنید. یکی از غذاهای خوش طعم که به راحتی می توانید درست کنید خوراک تخم مرغ است که روش درست کردن آن را می توانید در این ویدیو تماشا کنید.

این خوراک ترد و لذیذ به سادگی آماده می شود و می توانید در مواقعی که زمان کافی برای پخت غذا ندارید این خوراک ساده را تهیه کنید.

همچنین این خوراک می تواند یک ایده خوب برای مواقعی باشد که از خوردن غذاهای تکراری با تخم مرغ خسته شدید. پس توصیه میکنم این ویدیو را تماشا کرده و روش پخت این خوراک تخم مرغ خوش طعم را یاد بگیرید.

موادی که برای تهیه این غذا نیاز دارید شامل این موارد می شوند: سفیده ابپز 5 عدد تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت، 3 قاشق غذاخوری ارد نخودچی، 1 ق غ آرد مایدا، نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، 1/4 ق چ ادویه ماسالا، 1/4 ق چ پودر فلفل سیاه، 1/4 ق چ پودر زیره خشک، نصف ق چ پودر گشنیز خشک، پودر زردچوبه، 2 ق چ پوره سیر و زنجبیل، 1 ق غ کشک، 1 عدد تخم مرغ نپخته، نمک، 1 عدد فلفل سبز، برگ کاری، 1 ق غ سس فلفل تند، 2 ق غ سس کچاپ و روغن.

ابتدا سفیده های تخم مرغ را مانند ویدیو درون یک کاسه ریز خرد کنید. حالا آرد ذرت، آرد نخودچی، آرد مایدا، پودر فلفل قرمز، ادویه ماسالا، پودر فلفل سیاه، پودر زیره، پودر گشنیز و پودر زردچوبه، 1 ق چ پوره سیر و زنجبیل و کشک را هم درون کاسه بریزید.

یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه دیگر بشکنید و آن را خوب هم بزنید و سپس به مواد دیگر اضافه کنید. مقداری نمک را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.

درون یک تابه مقداری روغن بریزید و پس از اینکه گرم شدن مواد را به اندازه نوک پنجه جدا کرده و داخل روغن قرار دهید تا خوب سرخ شوند.

درون یک تابه دیگر مقداری روغن و 1 ق چ پوره سیر و زنجبیل و فلفل سبز خرد شده و برگ کاری بریزید و آنها را به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پس از آن سس فلفل و کچاپ را درون تابه ریخته و هم بزنید.

حالا تکه های سرخ شده را به تابه اضافه کرده و کمی آنها را با هم تفت دهید. این هم خوراک تخم مرغ ترد و خوشمزه شما که به همین سادگی آماده شد. نوش جان.

... توضیحات کامل