ناگت مرغ

روش درست کردن ناگت مرغ ترد و خوشمزه

درست کردن غذاهای خوشمزه در خانه بهتر از هزینه کردن برای تهیه غذاهای آماده است. شما می توانید در خانه غذاهای خوشمزه ای درست کنید که بسیار سالم تر از غذاهای آماده هستند. حتی می توانید غذاهایی درست کنید که آنها را برای مدتی نگهداری کرده و سپس نوش جان کنید. مثلا ناگت های مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ. این ویدیو روش درست کردن ناگت مرغ را آموزش می دهد.

شما برای درست کردن این غذای خوشمزه به 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان، 4 تکه نان تست نرم، 1/2 قاشق غذا خوری رب یا پودر زنجبیل و 1/2 ق غ رب یا پودر سیر، 1 ق غ سس سویا، 1/2 ق چ پودر فلفل سفید و 1/2 قاشق چای خوری پودر پاپریکا، 1 ق چ نمک، 1 عدد تخم مرغ متوسط، یک پیمانه آرد سوخاری و مقداری روغن برای سرخ کردن نیاز دارید.

برای آماده کردن این غذای خوشمزه ابتدا باید اطراف 4 تکه نان تست را برش داده و سپس آنها را تکه تکه کنید.

تکه های نان را دورن یک خرد کن بریزید. سینه مرغ را نیز خرد کرده و به همراه پوره سیر و زنجبیل، نمک، فلفل و پاپریکا و سس سویا درون مخلوط کن ریخته و آنها را خوب مخلوط کنید تا به شکل یک خمیر درآیند.

به خمیر 1.5 ق غ روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را مقداری پهن کنید و سپس به تکه های مربع شکل برش دهید. تخم مرغ،شیر ومقداری نمک و فلفل را درون یک ظرف ریخته و هم بزنید و بعد تکه های مربعی را به این مخلوط آغشته کرده و سپس آنها را کامل با پودر سوخاری بپوشانید.

شما می توانید این ناگت ها را به همین صورت تا دو ماه در یک ظرف سر بسته در فریزر نگهداری کنید.
برای پختن این ناگت های خوشمزه نیز کافیست آنها را در روغن داغ و روی شعله متوسط سرخ کنید.

این هم از ناگت های ترد و لذیذ. حتما این غذای خانگی و خوشمزه را درست کرده و از تجربه خوردن یک ناگت مرغ سالم و ترد لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل