دستور پخت سمبوسه کوچک

دستور پخت سمبوسه های کوچک و خوشمزه

خوردن غذاهای خوشمزه یکی از بزرگ ترین لذت های زندگی است. یکی از این غذاهای لذیذ و خوشمزه سمبوسه است. البته سمبوسه ها انواع مختلفی دارند. در این ویدیو شما روش درست یک مدل سمبوسه کوچک و خوشمزه را مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم برای پخت این سمبوسه شامل: 1.5 قاشق غذاخوری روغن، 1/4 قاشق چایخوری بذر رازیانه، 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده، 1/3 لیوان پیاز خرد شده، 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 1/2 ق چ پودر زردچوبه، 3/4 ق چ پودر فلفل تند، 3/4 ق چ ادویه ماسالا (garam masal)، سیب زمینی ابپز 450 g، گوشت چرخ کرده 1/2 پیمانه و مقداری گشنیز و نمک و البته می توانید مواد دلخواه دیگری نیز به آن اضافه کنید.

ابتدا روغن، بذر کتان، سیر و پیاز را دورن ماهیتابه ریخته و تفت دهید.

سپس پودر زنجبیل و زردچوبه و فلفل و ادویه masal (اختیاری) که یک ادویه بومی امریکاست را درون ماهیتابه ریخته و مقدار کمی آب به آنها اضافه کرده و بعد به مدت دو دقیقه بپزید.

حالا گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با یک ق غ نمک مخلوط را هم بزنید و سپس در ماهیتابه را گذاشته و به مدت 10 دقیقه آنها را بپزید.

پس از آن سیب زمینی ها را کمی با دست خورد کرده و با مقداری گشنیز با مواد مخلوط کرده و بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزند.

حالا مواد داخل سمبوسه آماده است.

می توانید برای پیچیدن سمبوسه از ورقه های آماده استفاده کنید به این صورت که ابتدا آنها را به نوار های کوچک تر برش دهید.

سپس دو ق غ آب را با یک ق غ آرد مخلوط کنید. سپس ورقه ها را با مخلوط درست شده مانند ویدیو بپیچید و وسط آن را با مواد پر کرده و ادامه اش را نیز بپیچانید.

می توانید این سمبوسه ها را به همین صورت به مدت 6 هفته در فریزر و 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

در انتها نیز کافیست آنها را درون روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید. این هم یک سمبوسه خوشمزه. نوش جان.

... توضیحات کامل