روش درست کردن پیتزا پپرونی و خمیر پیتزا خانگی
پیتزا ها انواع مختلفی دارند و همه آنها هم، خوشمزه هستند. در حال حاضر چند دهه است که این غذای خوشمزه طرفداران زیادی پیدا کرده و هر کسی با هر سلیقه ای نوعی از پیتزا را دوست دارد. پیتزای پپرونی یکی از پرطرفدار ترین انواع پیتزا است که کمتر کسی از طعم آن لذت نمی برد. پس اگر شما هم از دوستداران سرسخت این خوراکی خوشمزه هستید حتما این ویدیو را تماشا کنید. این ویدیو روش درست کردن یک خمیر پیتزا خانگی و پیتزا پپرونی را نشان می دهد که به سادگی می توانید در خانه تهیه کنید.
برای درست کردن این پیتزای لذیذ شما به یک تابه به قطر حداقل 30 سانتی متر و ارتفاع 3 سانتی متر، 115 گرم آب، 4 گرم مخمر خشک فوری، 10 گرم شکر، 3 گرم نمک، 15 گرم روغن زیتون، 200 گرم آرد نان ( یا هر آرد دیگری که در دسترستان باشد)، 200 گرم پنیر موزارلا، سبزیجات مورد علاقه شما و ژامبون پپرونی یا هر ژامبون دیگری که دوست داشته باشید و مقداری سس پیتزا یا هر سس در دسترس دیگر، نیاز دارید.
برای شروع آب و مخمر و شکر و نمک و روغن زیتون را دورن یک کاسه ریخته و هم بزنید. سپس آرد را نیز اضافه کنید و پس از مقداری هم زدن خمر را با دست ورز دهید.
روی ظرف خمیر را بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت 15 دقیقه ور آید. پس از 15 دقیقه به مدت 3 دقیقه خمیر را مانند ویدیو ورز دهید و سپس دوباره روی ظرف را پوشانده و به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت آن را رها کنید.
حالا سبزیجات مورد علاقه خود را خورد کنید. خمیر را بیاورید و آن را گرد کنید و دوباره با یک پارچه آن را پوشانده و به مدت 15 دقیقه رها کنید.
روی یک سطح صاف و تمیز مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی این سطح با وردنه به اندازه تابه صاف کنید. اگر خمیر خوب صاف نمی شد 2 دقیقه آن را رها کرده و سپس دوباره صاف کنید.
خمیر را کف تابه بگذارید و با یک چنگال روی آن بزنید، سپس سس پیتزا را روی خمیر بکشید. حالا به ترتیب پنیر موزارلا، سبزیجات و پپرونی را روی خمیر بریزید و روی لایه آخر نیز دوباره مقداری پنیر بریزید.
حالا باید تابه را در فر با دمای 170 تا 180 درجه سلسیوس به مدت 16 تا 20 دقیقه قرار دهید. پیتزا پپرونی شما امادست. نوش جان.