طرز تهیه بیسکویت بلغور جو دوسر دسر

طرز تهیه بیسکویت بلغور جو دوسر، یک دسر بسیار خوشمزه

دستور تهیه  امروز، براونی بلغور جو دوسر سالم که هر کسی می تواند در خانه درست کند. این براونی جو دوسر گیاهی است، بدون شکر فرآوری شده، بدون تخم مرغ، حاوی کره یا آرد نیست. یک دسر عالی  و خوش طعم که می توانید خیلی راحت و آسان این جو دوسر را درستکنید و از طعم معرکه آن در کنار افراد خانواده، لذت ببرید.

مواد لازم: 3/1 فنجان کره بادام زمینی، ½ فنجان شربت افرا، ¼ قاشق چای خوری نمک، 2 فنجان شیر ( دلخواه)، 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل، 2 فنجان جو رول شده، ¼ فنجان پودر کاکائو، 1 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 3/1 فنجان چیپس شکلات.

طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 فارنهایت) گرم کنید. قالب مربعی 8 اینچی (20 سانتی متری) را آماده کنید؛ در یک کاسه بزرگ کره بادام زمینی و شربت افرا را مخلوط کنید تا یکدست شود؛شیر، نمک، عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود؛جو، پودر کاکائو، دانه کتان آسیاب شده، بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند؛شکلات چیپسی را اضافه کنید و هم بزنید؛خمیر را در قالب آماده شده بریزید، روی آن مقداری شکلات چیپسی بپاشید و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود بپزید؛اجازه دهید حداقل 10 دقیقه قبل از سرو خنک شود.

در آخر پیشنهاد می کنم تریلر بالای صفحه را تماشا کنید و لذت ببرید.

... توضیحات کامل