کاوشگر ژاپنی Hayabusa 2 به سیارک مورد نظر خود رسید

پس از سه و نیم سال پرواز در اعماق فضا، کاوشگر ژاپنی Hayabusa 2 به سیارک مورد نظر خود یعنی Ryugu، در حدود 300 میلیون کیلومتر دورتر از زمین، رسیده است.

کاوشگر ژاپنی Hayabusa 2 سیارک

“ما می توانیم رسیدن کاوشگر Hayabusa 2 به سیارک Ryugu را تایید کنیم.”. آژانس کاوش در فضای ژاپن (Japan Space Exploration Agency) یا با نام دیگر JAXA با بیان این مطلب می گوید ماموریت کاوشگر ژاپنی Hayabusa 2 برای رسیدن به این سیارک در روز چهارشنبه، با موفقیت انجام شده است.

کاوشکر Hayabusa 2 توسط ژاپن در دسامبر 2014 به فضا پرتاب شد. این کاوشگر بدون سر نشین با هدف اتصال به سیارک Ryugu که در فاصله ای دور از زمین در حال حرکت است به فضا پرتاب شده است.

اکنون این کاوشگر در 20 کیلومتری سطح سیارک Ryugu قرار دارد و برنامه ای دو ماهه برای تحقیق بر روی این سیارک را در دستور کار دار دارد.

تصاویر این سیارک که توسط دوربین Telescopic (ONC-T) متصل به این کاوشکر گرفته شده، با تکنولوژی ماهواره ای به زمین منتقل می شوند.

این اولین باری نیست که ژاپن کاوشگری را برای تحقیق بر روی سیارک ها به فضا اعزام می کند. در گذشته نیز کاوشگری به نام Hayabusa (در زبان ژاپنی به معنای عقاب) به فضا پرتاب شد که در سال 2010 به زمین بازگشت و با خود نمونه هایی از سیارک Itokawa را به همراه داشت.

ما از سیارک Ryugu تا کنون چه می دانیم؟

سیارک Ryuga از این نظر برای ما اهمیت دارد که دانشمندان معتقدند این سیارک حاوی موادی است که در ساخت اولیه زمین وجود داشته.

تاریخ بوجود آمدن سیارک Ryuga به تاریخ ایجاد منظورمه شمسی در حدود 4.6 میلیارد سال قبل بر می گردد. دانشمندان معتقدند این سیارک از موادی ساخته شده که در ابتدا درون منظومه شمسی وجود داشته اند.

مواد سازنده این سیارک ممکن است در بوجود آمدن زندگی در سطح زمین نیز نقش داشته باشند.

دانشمندان ژاپنی امیدوارند با به دست آوردن نمونه هایی از این سیارک بتوانند تحقیقات خود بر روی نحوه ایجاد زندگی در کره زمین را تکمیل کنند.

درون Ryugu دانشمندان به دنبال آب منجمد و کربن می گردند. این ها دو عنصر اصلی سازنده زندگی در زمین هستند که احتمالا در این سیارک 900 متری یافت خواهند شد.

ویدیوها و مطالب مشابه