صبحانه وعده غذایی مهمی در طول روز است. اما معمولا انتخاب های زیادی برای این وعده وجود ندارد که هم خوشمزه باشد و هم تکراری نباشد. اگر شما هم این مشکل را دارید می توانید این ویدیو را تماشا کنید تا روش پخت پنکیک ژاپنی خوشمزه را یاد بگیرید و از آن به عنوان یک صبحانه عالی یا یک عصرانه لذیذ استفاده کنید. پنکیک ها طرفداران زیادی دارند زیرا هم به راحتی آماده می شوند و هم همیشه می توان آنها را نوش جان کرد. از شما دعوت می کنم که این ویدیو را تماشا کرده و از این آموزش خوشمزه استفاده کنید.
برای درست کردن این خوردنی خوش طعم شما به 2 عدد تخم مرغ، 40g یا 4 ق غ شکر، 1 ق غ عسل، 1/2 ق چ عصاره وانیل، 90g یا 9 ق غ ارد، 1 ق چ بینگ پودر، 10ml یا 2 ق غ اب و مقداری شکلات نیاز دارید.
ابتدا تخم مرغ ها، شکر، عسل و عصاره وانیل را درون یک کاسه بریزید و هم بزنید. ارد و بکینگ پودر را نیز الک کرده و درون کاسه ریخته و خوب هم بزنید تا یک خمیر رقیق بدست آید. آب را نیز اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید.
در ظرف را بپوشانید و برای 10 دقیقه به آن استراحت دهید. تابه را روی شعله کم قرار داده و گرم کنید. با ملاقه مقداری از خمیر را درون تابه بریزید. وقتی روی آن حباب ایجاد شد آن را زیر و رو کنید. 1 دقیقه صبر کنید و سپس آن را بردارید.
روی یک طرف یک پنکیک مقداری شکلات بکشید و یک بنکیک دیگر را روی آن قرار داده و دور تا دور آنها را با انگشت به هم فشار دهید. پنکیک ژاپنی شما آماده است. نوش جان.