پنکیک ژاپنی با لایه شکلاتی

آموزش درست کردن پنکیک ژاپنی با لایه شکلاتی

صبحانه وعده غذایی مهمی در طول روز است. اما معمولا انتخاب های زیادی برای این وعده وجود ندارد که هم خوشمزه باشد و هم تکراری نباشد. اگر شما هم این مشکل را دارید می توانید این ویدیو را تماشا کنید تا روش پخت پنکیک ژاپنی خوشمزه را یاد بگیرید و از آن به عنوان یک صبحانه عالی یا یک عصرانه لذیذ استفاده کنید. پنکیک ها طرفداران زیادی دارند زیرا هم به راحتی آماده می شوند و هم همیشه می توان آنها را نوش جان کرد. از شما دعوت می کنم که این ویدیو را تماشا کرده و از این آموزش خوشمزه استفاده کنید.

برای درست کردن این خوردنی خوش طعم شما به 2 عدد تخم مرغ، 40g یا 4 ق غ شکر، 1 ق غ عسل، 1/2 ق چ عصاره وانیل، 90g یا 9 ق غ ارد، 1 ق چ بینگ پودر، 10ml یا 2 ق غ اب و مقداری شکلات نیاز دارید.

ابتدا تخم مرغ ها، شکر، عسل و عصاره وانیل را درون یک کاسه بریزید و هم بزنید. ارد و بکینگ پودر را نیز الک کرده و درون کاسه ریخته و خوب هم بزنید تا یک خمیر رقیق بدست آید. آب را نیز اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید.

در ظرف را بپوشانید و برای 10 دقیقه به آن استراحت دهید. تابه را روی شعله کم قرار داده و گرم کنید. با ملاقه مقداری از خمیر را درون تابه بریزید. وقتی روی آن حباب ایجاد شد آن را زیر و رو کنید. 1 دقیقه صبر کنید و سپس آن را بردارید.

روی یک طرف یک پنکیک مقداری شکلات بکشید و یک بنکیک دیگر را روی آن قرار داده و دور تا دور آنها را با انگشت به هم فشار دهید. پنکیک ژاپنی شما آماده است. نوش جان.

... توضیحات کامل