دسته بندی
بستن

قطعا امروزه کمتر کسی پیدا می شود که علاقه ای به پیتزا نداشتن باشد. زیرا این غذای خوشمزه با طعم معرکه خود توانسته دل افراد زیادی را به دست آورد. طعم های مختلف این خوراکی لذیذ باعث شده است تا افراد زیادی به طرفداران همیشگی این غذا تبدیل شوند. اگر شما هم جزو طرفداران پیتزا سبزیجات هستید حتما این ویدیو را تماشا کنید. این ویدیو روش پخت مینی پیتزا سبزیجات به کمک تابه را نشان می دهد.

3.75 از 5
از 4 رای
(رای دهید)

برای درست کردن این پیتزا خوش طعم شما به این موارد نیاز دارید. ۱/۲ پیمانه شیر گرم، ۲ قاشق چایخوری مخمر، ۲ ق چ شکر، ۲ پیمانه ارد، ۱/۲ ق چ نمک، ۲ قاشق غذاخوری روغن، مقداری سس پیتزا، مقداری پنیر موزارلا، فلفل دلمه سبز و زرد، زیتون سبز و سیاه، گوجه، پونه کوهی و پودر فلفل قرمز.

ابتدا شیر را به همراه مخمر و شکر درون یک کاسه ریخته و هم بزنید سپس روی کاسه را بپوشانید و برای ۱۰ دقیقه آن را رها کنید.

پس از ۱۰ دقیقه آرد، نمک و روغن را اضافه کرده و آنها را خوب ورز دهید تا یک خمیر صاف و یکدست درست شود. خمیر را گرد کنید و روی آن کمی روغن بمالید.

روی کاسه را با یک نایلون بپوشانید و کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه در یک مکان گرم قرار دهید. حالا خمیر آماده است.

آن را کمی دیگر ورز دهید و سپس به چند تکه تقسیم کرده و به کمک وردنه پهن کنید. حالا با یک قالب کوچک خمیر را قالب بزنید.

تکه های قالب خورده را درون یک تابه گرم قرار داده و با چنگال روی آنها ضربه بزنید. پشت و روی خمیر را بپزید. روی خمیر مقداری سس پیتزا کشیده و سپس پنیر موزارلا بریزید.

فلفل دلمه و گوجه و زیتون خرد شده را روی پنیر ریخته و دوباره مقداری پنیر اضافه کنید. حالا مقداری زیتون سیاه پونه کوهی و پودر فلفل قرمز روی پیتزا بریزید.

پیتزا ها را دورن تابه با شعله کم قرار داده و در تابه را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه آنها را بپزید.

حالا مینی پیتزا سبزیجات آماده است. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

رای شما به "آموزش پخت مینی پیتزا سبزیجات در تابه" چیست؟

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.