آموزش درست کردن سه نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ
اامروزه با افزایش مشغله ها بسیاری از افراد حتی برای خوردن یک وعده غذا کامل، وقت کافی ندارند. بنابراین از غذا های آماده استفاده می کنند. خوردن غذا آماده در بلند مدت می تواند باعث ایجاد بیماری شود. پس بهتر است طرز تهیه غذاها ساده و راحت را یاد بگیریم تا بتوانیم خودمان در مواقع نیاز و در مدت زمان کم یک غذا خوش طعم درست کنیم. ساندویچ های سرد از جمله غذاهایی هستند که به سادگی و در مدت زمان کم آماده می شوند. در این ویدیو شما روش تهیه سه نوع ساندویچ سرد خوشمزه را مشاهده خواهید کرد. شما می توانید پس از درست کردن این ساندویچ ها آنها را برای مدتی در یخچال نگهداری کرده و هر وقت نیاز داشتید نوش جان کنید.
اولین ساندویچ، ساندویچ ژامبون و پنیر خامه ای است.
تهیه این سادویچ بسیار راحت است و مواد اولیه کمی نیاز دارد.
مواد مورد نیاز شما برای تهیه این ساندویچ شامل: 1 عدد نان باگت، 100 گرم ژامبون، 100 گرم فلفل دلمه، نصف خیار، 1 تا 2 حبه سیر و 100 گرم پنیر خامه ای می شود.
برای تهیه این ساندویچ شما باید ابتدا سر و ته نان باگت را جدا کرده و سپس داخل آن را خالی کنید. سپس ژامبون، فلفل دلمه و خیار را به صورت نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بریزید.
سیر را له کرده و به همراه پنیر خامه ای به کاسه اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و سپس نان را با این مواد پر کنید.
برای درست کردن ساندویچ دوم که ساندویچ شاه ماهی است، شما به: 1 عدد نان باگت، 100 تا 120 گرم فیله شاه ماهی نمک سود شده، 30 گرم پیازچه، 2 عدد تخم مرغ ابپز و 100 تا 120 گرم پنیر خامه خامه ای نیاز دارید.
برای این ساندویچ کافیست شما نان را مثل ساندویچ قبل خالی کنید و سپس شاه ماهی، پیازچه و تخم مرغ آبپز را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه با پنیر خامه ای مخلوط کنید. سپس نان را با این مواد پر کنید.
ساندویچ سوم، ساندویچ گوجه و ریحان است. درست کردن این ساندویچ بسیار راحت است.
برای تهیه این ساندویچ فقط به 1 عدد نان باگت، 120 گرم گوجه خشک، حدود 20 گرم ریحان تازه، 1 یا 2 حبه سیر و 120 گرم پنیر خامه ای نیاز خواهید داشت.
شما باید نان باگت را مثل دفعه های قبل خالی کنید. سپس گوجه و ریحان را خرد کرده، سیر را له نیز له کرده و آنها را به همراه پنیر خامه ای در یک کاسه مخلوط کنید.
برای خرد کردن ریحان بهتر است چند برگ را درون هم قرار داده و آنها را لوله کنید و سپس با کارد برش دهید. حالا نان را با این مواد پر کنید.
در آخر باید یک نایلون دور ساندویچ ها پیچیده و آنها را به مدت 2 ساعت درون یخچال یا 15 تا 20 دقیقه درون فریزر قرار دهید. پس از این مدت ساندویچ خوشمزه شما آماده خواهد بود. نوش جان.