در بازی های آنلاین نیز قابلیت تقلب وجود دارد. بسیاری از برنامه نویسان ربات هایی را تولید می کنند که به بازی کنندگان این بازی های آنلاین قابلیت هایی را ارائه می دهد، که یک گیمر معمولی در دسترس ندارد. مثلا به طور اتوماتیک به جای او در ساعتهایی که در بازی حضور ندارد فعالیت میکند.
کمپانی Niantic از همان ابتدای ارائه بازی Pokemon GO افراد متقلب را شناسایی و از این بازی اخراج می کرد. اما هیچگاه به طور شفاف و دقیق درباره اینکه چه کسانی متقلب محسوب می شوند و چه کسانی نه صحبتی نشده بود.
حالا مسئولان کمپانی Niantic میگویند استفاده از هر مدل ربات که عملیات های اتوماتیک در این بازی انجام دهد ممنوع می باشد. همچنین اگر کاربر تلاش کند مکان خود را در این بازی جعل کند و در مکان های تقلبی اقدام به یافتن پوکمون کند به عنوان متقلب شناخته خواهد شد.
این کمپانی می گوید اگر کاربری که فقط یک گیمر معمولی است بخواهد به بخشهایی از صفحات مدیریت بازی دسترسی پیدا کند، با مشخص شدن تخلف او، مورد تنبیه قرار خواهد گرفت.
افراد استفاده کننده از اسکریپت های تقلب، بار اول اخطار می گیرند و تا مدت ۷ روز نیز در این بازی نمی توانند چیزی مشاهده کنند. بار دوم به طور موقت، به مدت یک ماه از بازی اخراج می شوند و بار سوم به طور قطع برای همیشه باید با اکانت خود در این بازی خداحافظی کنند.
با این قوانین سختگیرانه به نظر میرسد استفاده از لوازم تقلب در این بازی برای افراد عادی و گیمر های معمولی منطقی به نظر نمی رسد و فقط توسط شرکت هایی که به فروش اکانت های بازی می پردازند انجام می پذیرد.