آموزش پخت کیک شکلاتی کرم دار و لذیذ
کیک ها یک خوراکی همیشگی هستند که انواع مختلفی دارند. معمولا در همه ی مجالس و مهمانی ها از این خوراکی خوشمزه استفاده می شود. حتی در مجالسی مثل جشن تولد و یا عروسی کیک ها نقش مهمی دارند. اما این خوراکی خوشمزه نه تنها در مراسم ها بلکه به صورت هر روزه به عنوان عصرانه یا میان وعده مورد استفاده قرار می گیرند. این ویدیو روش پخت یک نوع کیک شکلاتی کرم دار بسیار خوشمزه را نشان می دهد که به آسانی و بدون تخم مرغ و یا ژلاتین آماده می شود.
برای درست کردن کیک شما به 3/4 پیمانه ارد، 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر، 1/4 ق چ جوش شیرین، 1/4 پیمانه شکر، 1/2 ق چ عصاره وانیل، 1/4 پیمانه روغن پختنی و 1/2 پیمانه آب نیاز دارید.
برای کرم روی کیک نیز به 1 پیمانه خامه زده شده، 1/4 پیمانه شکر پودر شده و 2 ق غ پودر کاکائو و همچنین برای سس روی آن نیز به 1/2 پیمانه خامه زده شده و 1/2 پیمانه شکلات تلخ نیاز دارید.
ابتدا آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و جوش شیرین را یک بار الک کرده و سپس با هم مخلوط کنید. شکر، عصاره وانیل، روغن و آب را نیز به آنها اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید.
کف یک تابه مقداری روغن ریخته و یک کاغذ شیرینی پزی درون آن قرار دهید. البته می توانید به جای کاغذ شیرینی مقداری آرد کف تابه بریزید.
مخلوط را درون تابه ریخته و در ان را بگذارید و سپس روی حرارت کم گاز به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. همچنین می توانید به جای گاز آن را دورن فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سلسیوس به مدت 8 تا 10 بپزید. پس از پخت کامل کیک را بگذارید تا به آرامی خنک شود و بعد آن را قالب بزنید.
خامه، پودر شکر و پودر کاکائو را داخل یک ظرف ریخته و آنقدر هم بزنید تا حالت فومی بگیرد، سپس آن را درون قالب روی کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا آن را برای 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
برای سس کیک باید خامه و شکلات تلخ را درون یک ظرف ریخته و آن را به مدت 40 ثانیه درون ماکروویو قرار دهید تا شکلات آب شود. سپس آن ها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
پس از 1 ساعت کیک را از قالب خارج کرده و سس را روی آن بریزید. شما همچنین می توانید کیک را با شکلات رنده شده تزیین کنید. نوش جان.