کوالکام می گوید: “شرکت اینتل قولی را که داده بود تا اسناد خود را در مورد آخرین اجزای فرکانس رادیویی که در چیپست هی آیفون های اخیر اپل استفاده کرده است، را رد می کند، اما ما همچنان آنها را می خواهیم”.
Qualcomm به عنوان بخشی از شکایت های حقوقی حق ثبت اختراع خود با شرکت اپل در اواخر هفته گذشته، در یک دادگاه فدرال در سن خوزه، کالیفرنیا، اینتل را مجبور به ارائه اسناد فنی و شرح کدهای استفاده شده خود در تراشه های اخیر شرکت اپل کرده است.
پس از چندین جلسه ملاقات و تبادل مکاتبات نوشتاری، در 18 ماه می سال 2018، اینتل مایل به همکاری شد، اینتل با ارائه ” مدارک مورد نیاز در مورد تولید مکمل های محدود مواد فنی، مربوط به اجزای مرتبط طراحی شده برای مدل های آیفون 2018″ موافقت کرد، در مقباله برای موافقت با احضاریه کوالکام که تولیدهای محدود باید طبق خواست ها و اسناد خاصی در پرونده مورد ارزیابی قرار گیرند.
این اتفاقات مربوط به آخرین پرونده ای که اپل در سال گذشته در برابر Qualcomm داشت، صورت گرفت، که تقریبا ارزشی بالغ بر یک میلیارد دلار داشت و گفته می شد که سازنده چیپ ست های بی سیم کوالکام شرایط و حق ثبت منصفانه ای را برای تکنولوژیهای خود ارائه نمی دهد.
شرکت کوالکام، بزرگترین ارائه دهنده تراشه های تلفن همراه در جهان، این ادعا را در کرد و نیز در مقابل با سوء استفاده از اپل برای نقض حق ثبت اختراع در تراشه های اینتل و به دنبال ممنوعیت فروش آی فون ها، به آن ها پاسخ داد.
این شرکت معتقد است که هیچ کدام از تلفن های مدرن اپل، از جمله آی فون های اخیر، بدون در اختیار داشتن فناوری های سلولی امروزی امکان پذیر نخواهند بود که این شرکت آن ها را رعایت کرده است، ولی اظهار می دارد که اینتل حق ثبت اختراع این شرکت در تلفن های اپل استفاده کرده است.
کمیسیون تجارت بین المللی ایالات متحده در حال حاضر یک نمونه را مورد بررسی قرار می دهد که شامل آیفون هایی که حاوی تراشه هایی رقیب Qualcomm یعنی اینتل هستند، می باشد، که باید توسط ایالات متحده آمریکا برای نقض حق ثبت اختراع کوالکام مورد بررسی قرار گیرند.
کوالکام نیز همچنین در تلاش برای تسریع در روند تولید اسناد، موافقت کرد که دامنه اسناد فنی درخواست شده به آن دسته از اجزای طراحی شده برای تلفن های اپل 2018 را محدود می کند.
همچنین اینتل نیز مجبور است تا اسناد کامل را اراه دهد، “اینتل تولید اجزاء خود را متوقف کرده و هنوز دو ماه است که این مواد را تولید نکرده است”.