دسته بندی
بستن

پیش غذا یک اصل بسیار مهم در میهمانی ها به شمار می رود. حالا هرچقدر پیش غذا خوشمزه تر باشد، اشتهای شما را برای خوردن غذای اصلی باز می کند. این ویدیو روش درست کردن یک اسنک پفکی و خوشمزه را نشان می دهد که گزینه مناسبی برای سرو در میهمانی ها است.

5 از 5
از 1 رای
(رای دهید)

مواد لازم برای درست کردن این اسنک خوش طعم، پیاز، فلفل سبز تند، زنجبیل، گشنیز، پودر فلفل قرمز، دانه زیره سبز، نمک، روغن، آرد برنج و آب است.

برای شروع ۲ پیاز بزرگ را به برش های نازک تقسیم کنید. سپس یک فلفل سبز تند نگینی خرد شده، یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده، مقداری برگ گشنیز خرد شده، یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند، یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز، مقداری نمک و یک قاشق چایخوری روغن را با هم ترکیب کنید.

۱٫۲ پیمانه آرد برنج را به تدریج به مواد اضافه کنید. حالا مقداری آب را کم کم به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید.

مقدار کوچکی از مواد را بردارید. آن را دایره ای شکل فرم دهید. سپس آن را با کف دست فشار دهید. به همین منوال اسنک ها را آماده کنید.

حالا اسنک ها را درون روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. توجه داشته باشید که شعله اجاق گاز متوسط باشد. پس از سرخ شدن، اسنک ها را روی دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

اسنک های ترد و خوشمزه شما آماده است. آن را با سس قرمز میل کنید. نوش جان.

رای شما به "دستور پخت یک اسنک ترد و بسیار لذیذ" چیست؟

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.