دستور العمل کیک سمولینا

دستور العمل درست کردن کیک سمولینا، خوش طعم و لذیذ

ما امروز قصد داریم تا یک مطلب بسیار عالی را به اشتراک بگذاریم و شما افراد از این مطلب یاد بگیرید که چگونه یک کیک بسیار نرم و خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم بسیار عالی و لذیذ آن لذت ببرید. همراه ما باشید تا شما افراد را با مواد مورد نیاز و طرز تهیه و درست کردن آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای درست کردن کیک سمولینا:

  • 2 فنجان سمولینا
  • ½ فنجان ماست
  • ¼ فنجان روغن
  • ¾ فنجان شکر
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری  پودر شیر
  • ½ فنجان شیر
  • ½ فنجان توتی فروتی

طرز تهیه و درست کردن کیک اسفنجی سمولینا:

 1. بلغور را در مخلوط کن پودر کنید.

2. ماست، روغن و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

3. پودر بلغور را کم کم به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

4. آن را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا تمام مایعات داخل سمولینا جذب شود.

5. همه مواد دیگر را با شیر به سوجی اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر کیک درست شود.

6. توتی فروتی یا میوه های خشک و آجیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

7. آن را در فر 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.

8. این کیک را در عصرانه خود سرو کنید و از طعم بسیار عالی آن لذت ببرید.

در آخر پیشنهاد می کنم به کمک مواد لازم و تریلر قرار داده شده خیلی راحت و آسان این کیک اسفنجی سمولینا را در خانه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

امیدوارم این مطلب برای شما افراد بسیار مفید و کاربردی بوده باشد و نظر شما را نسبت به خود جلب کرده باشد.

... توضیحات کامل