دستور پخت پیتزا ساندویچ شاورما

دستور پخت پیتزا ساندویچ شاورما بسیار خوشمزه

هنر آشپزی را می توان به یک هنر خوشمزه تشبیه کرد. هنری که با بزرگ ترین لذت دنیا یعنی لذت خوردن گره خورده است. در آشپزی شما می توانید به سادگی مزه های جدید ابداع کنید. همچنین شما با شناخت ذائقه خود می توانید همیشه غذاهایی که دوست دارید را درست کرده و نوش جان کنید. ساندویچ شاورما یکی از غذاهایی است که با سلیقه بیشتر افراد جور است. یک غذای خوشمزه و جذاب که طرز تهیه آن را می توانید در این ویدیو مشاهده کنید.

مواد مورد نیاز شما برای پختن این غذای لذیذ شامل این موارد می شود: 200 گرم گوشت مرغ بدون استخوان، 1/4 فنجان ماست، 1 ق غ سیر و زنجبیل خرد شده، 1/4 قاشق چای خوری نمک، 1/4 ق چ پودر زیره، 1/4 ق چ پودر زردچوبه، 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز تند، 1 ق چ پودر گشنیز خشک شده، 1 ق چ ماسالای تنوری، 1 قاشق غذا خوری ابلیمو، 1 ق غ روغن، فلفل دلمه و پیاز خرد شده، خمیر شاورما، سس سیر تند، پنیر موزارلا رنده شده، سس مایونز و فلفل قرمز خرد شده.

برای شروع ابتدا مرغ، ماست، سیر و زنجبیل، نمک، زیره، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، گشنیز، ماسالا و ابلیمو را درون یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.

سپس آن را بپوشانید و بگذارید برای 30 دقیقه استراحت کند.

پس از آن درون یک ماهیتابه روغن ریخته و مخلوط را درون ان بریزید. در ماهیتابه را بگذارید و مرغ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. سپس مقداری فلفل دلمه و پیاز خرده شده به آن اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید.

حالا کف یک ظرف را کمی چرب کنید. سپس یک خمیر شاورما درون آن قرار داده و مقداری سس سیر تند روی آن بکشید. مخلوط مرغ را روی خمیر پهن کرده و بعد پنیر موزارلا، فلفل قرمز خرد شده و سس مایونز روی آن بریزید.

یک لایه خمیر شاورما دیگر روی آنها قرار داده و دوباره روی خمیر پنیر موزارلا، فلفل قرمز خرده شده و سس مایونز بریزید.

حالا ظرف را به مدت 4 تا 5 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سلسیوس قرار دهید. همچنین می توانید آن را درون یک ماهیتابه که کف ان را کمی چرب کرده اید قرار داده و در ماهیتابه را بگذارید تا غذا به مدت 3 تا 4 دقیقه به آرامی بپزد.

پیتزا ساندویچ شاورمای شما آماده شد. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل