راهکارهایی ساده و جالب برای تیز کردن چاقوی آشپزخانه

شاید همانطور که می دانید، چاقوی آشپزی یکی از مهمترین ابزار های مخصوص هر آشپزخانه است. از آن جهت که در امور آشپزی برای خرد و قطعه قطعه کردن گوشت ها، سبزیجات و یا هر چیز دیگری به یک چاقوی تیز و برش دهنده عالی نیاز خواهید داشت. همچنین از جهتی دیگر، یک چاقوی کند و نامناسب علاوه بر اینکه می توند کیفیت آشپزی شما را کاهش دهد، حتی می تواند برای شما خطرناک تر نیز باشد. شاید فکر کنید که یک چاقوی کند چه خطری دارد، باید به شما بگوئیم چون برای برش دادن چیزهای مختلف با یک چاقوی کند به فشار و قدرت بیشتری روی آن نیاز دارید، پس یک حادثه ناگهانی می تواند عواقبی شوم داشته باشد. اما یک چاقوی تیز و برش دهنده به شما این اطمینان را می دهد که با یک فشار کوچک و ساده، مواد آشپزی خودتان را برش دهید. پس اگر به آشپزی در خانه مشغول می شوید و یا اینکه در محل کار خود آشپزی می کنید، می توانید این ترفندهای ساده برای تیز کردن چاقو بدون چاقوتیزکن را امتحان نمائید.

نظرات

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.