آموزش پخت کیک شکلاتی بدون نیاز به تخم مرغ و فر
درست کردن کیک های متنوع و خوشمزه معمولا یکی از سرگرمی های خانم های خانه دار است. یک سرگرمی خوشمزه که حتی با کمترین هزینه هم می توان انجام داد. این ویدیو روش پخت یک کیک شکلاتی خوشمزه را نشان می دهد که شما بدون نیاز به تخم مرغ و فر می توانید به آسانی آن را تهیه کنید. این کیک خوشمزه می تواند یک عصرانه یا میان وعده و یا حتی یک شیرینی عالی برای پذیرایی از مهمانان باشد.
مواد اولیه مورد نیاز شما برای تهیه این کیک شامل: 120 گرم ارد، 25g پودر کاکائو، 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر، 1/4 ق چ جوش شیرین، 1/2 ق چ پودر وانیل، 125g شکر، 220 میلی لیتر شیر، 50ml روغن پخت و پز، 1/2 ق چ ابلیمو، 150g شکلات تلخ، 60g شیر و 1/2 ق چ کره می شود.
برای شروع شما باید ارد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و وانیل را یک بار الک کرده و درون یک کاسه بریزید. شکر را به آنها اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید، سپس 220 ml شیر، روغن و ابلیمو را به آنها اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید.
درون یک قابلمه تا نصفه آب بریزید و بگذارید گرم شود. کف قالب مورد نظرتان را چرب کرده و یک کاغذ شیرینی پزی درون آن قرار دهید، سپس مایع کیک را درون قالب ریخته و روی قالب را با ورق الومینیومی بپوشانید.
قالب را درون قابلمه بگذارید و در قابلمه را نیز روی آن قرار دهید. باید توجه کنید که مقدار آب درون قابلمه بیشتر از ارتفاع قالب نباشد. سپس مایع کیک را به مدت 1 ساعت روی شعله متوسط قرار دهید. پس از آن قالب را بیرون آورده و بگذارید به آرامی خنک شود.
درون یک تابه مقداری آب بریزید و شکلات تلخ را با یک کاسه داخل آب قرار دهید. 60g شیر را نیز به آن اضافه کرده و بگذارید تا شکلات با شعله کم آب شود. پس از اینکه شکلات آب شد کره را به آن اضافه کنید.
در آخر کیک را از قالب خارج کرده و مایع شکلات را روی آن بریزید. امیدوارم از این آموزش خوشمزه لذت برده باشید. نوش جان.