پیشنهادی: نحوه ساخت یک کیف رمز دار از مقوا برای نگهداری لوازم تحریر

شیرینی پزی و کیک پزی علاوه بر سرگرمی یک هنر محسوب می شوند. هنری که به راحتی می توانید به کمک آن کسب درآمد کنید. آیا شما هم به شیرینی پزی و کیک پزی علاقه دارید؟ اگر جوابتان مثبت است پس باید حتما این ویدیو را تماشا کنید. این ویدیو روش درست کردن کیک کاستلا مخملی را به شما آموزش خواهد داد. شما می توانید این کیک خوشمزه را در مهمانی ها خود سرو کنید و یا حتی برای عصرانه یا صبحانه آن را درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.

5 از 5
از 1 رای
(رای دهید)

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این کیک خوش طعم شامل: ۷۰ گرم آرد کیک، ۲ گرم نمک، ۷۰ گرم کره بدون نمک، ۸۰ میلی لیتر شیر، ۵ عدد زرده تخم مرغ، ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل، ۵ عدد سفیده تخم مرغ، ۱/۴ قاشق چایخوری ابلیمو و ۹۰ گرم شکر می شود.

ابتدا آرد کیک را الک کرده و درون یک کاسه بریزید. شما می توانید به جای آرد کیک از آرد همه منظوره استفاده کنید. پس از الک کردن آرد نمک را به آن اضافه کرده، سپس آنها را رها کنید.

برای تهیه این کیک می توانید هم از کره و هم از روغن خوراکی استفاده کنید. کیک با کره مزه بهتر و با روغن ظاهر زیباتری خواهد داشت. اگر از کره استفاده می کنید، آن را به تکه ها کوچک تر تقسیم کرده و درون یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا اب شود.

شیر را به کره اضافه کرده و سپس قابلمه را از روی شعله بر دارید. مواد داخل قابلمه را به کاسه اضافه کنید و مواد را سریع هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

در این مرحله سفیده و زرده تخم مرغ را کاملا از هم جدا کنید. زده تخم مرغ و عصاره وانیل را به کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید. مواد درون کاسه باید کاملا مانند ویدیو یکدست باشند.

سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه بزرگ ریخته و آبلیمو را به آن اضافه کنید. اگر لیمو یا آبلیمو ندارید می توانید از این مرحله عبور کنید. سفیده را با همزن بزنید. توجه داشته باشید که همزن شما باید کاملا تمیز باشد.

وقتی حباب های درشت در سفیده مشاهده کردید شکر را در دو مرحله و به آرامی به سفیده اضافه کنید. در مرحله اول با سرعت متوسط سفیده و شکر را بزنید. پس از از بین رفتن حباب ها درشت بقیه شکر را اضافه کرده و با سرعت زیاد آن را هم بزنید.

وقتی سفیده و شکر کاملا زده شد، باید مخلوط آرد و زده تخم مرغ درون کاسه هنوز گرم باشند. اگر مخلوط خنک شده بود آن را در یک محیط گرم قرار داده و دوباره هم بزنید تا گرم شود. اگر مخلوط خنک باشد کیک شما خراب می شود.

۱/۴ سفیده و شکر را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. آنها را از زیر به رو و در یک طرف هم بزنید. این کار باعث می شود مخلوط قوام سبکتری بگیرد و راحت تر با سفیده مخلوط شود.

حالا مخلوط را به بقیه سفیده اضافه کرده و آن را به روش قبل هم بزنید. پس از یکدست شدن مخلوط از یک کفگیر استفاده کرده و به روش قبل هم بزنید. مخلوط شما باید روشن و یکدست با حباب های ریز و مقدار کمی حباب درشت باشد.

حالا باید از یک قالب ۱۶ سانتی متری استفاده کنید. اگر قالب حلقه ای دارید دور آن را با ورق آلومینیوم بپوشانید. داخل قالب نیز کاغذ روغنی قرار دهید.

مخلوط را داخل کاغذ بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را درون یک تابه قرار داده و تابه را از آب پر کنید. سپس آن را درون فر و در دما ۱۵۰ درجه سلسیوس به مدت یک ساعت قرار دهید.

کیک کاستلا ژله ای شما آماده است. امیدوارم طعم آن را دوست داشته باشید. نوش جان.

رای شما به "طرز تهیه کیک کاستلا ژله ای ، لذیذ و خوشمزه" چیست؟

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مطالب پیشنهادی آموزش
مطالب پیشنهادی بررسی
مطالب پیشنهادی تصاویر
مطالب پیشنهادی تکنولوژی
مطالب پیشنهادی علمی
مطالب پیشنهادی ماشین
مطالب پیشنهادی ویدئو
برخی از محصولات تکنولوژی
دسته بندی
بستن