دستور پخت کراکر سیب زمینی تند

دستور پخت کراکر سیب زمینی تند و خوشمزه

سیب زمینی یک ماده غذایی بسیار خوشمزه به شمار می‌رود که در تهیه انواع غذاها به کار می رود. کراکر سیب زمینی یک غذای ترد و مدرن است که در مدت زمان کوتاهی با مواد اولیه در دسترس آماده می شود. حالا اگر شما طرفدار غذاهای تند هستید، پیشنهاد می کنم این ویدیو کاربردی را تماشا کنید و از درست کردن این کراکر سیب زمینی نهایت لذت را ببرید.

موادی که در تهیه این غذا به کار می‌رود، سیب زمینی، آب، روغن، سیر خرد شده، تخم فلفل قرمز، نمک، آرد برنج و آرد ذرت است.

برای شروع ۳ عدد سیب زمینی را از وسط نصف کنید. سپس آنها را درون آب جوش بپزید. پس از پخت، سیب زمینی ها را درون آب سرد قرار دهید تا پوست آنها به راحتی جدا شود. حالا سیب زمینی ها را به کمک قاشق له کنید.

درون ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن، ۲ قاشق غذاخوری سیر خرد شده، یک قاشق غذاخوری تخم فلفل قرمز، یک پیمانه آب و یک قاشق غذاخوری نمک بریزید. حالا یک پیمانه آرد برنج را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مواد را درون ظرفی بریزید تا خنک شود. سپس سیب زمینی های له شده و یک پیمانه آرد ذرت را به مواد بیفزایید و آنها را با هم مخلوط کنید.

مواد را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. حالا روی مواد را با روغن چرب کنید. قسمتی از خمیر را بردارید و رول کنید. رول سیب زمینی را به قسمت های کوچک و مساوی تقسیم کنید و با دست به آن فرم دهید.

روی خمیر کراکرها را به کمک خلال دندان چند خراش ایجاد کنید. درون ماهیتابه روغن فراوان بریزید و کراکرها را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

کراکرهای سیب زمینی شما آماده است. آن را با سس قرمز نوش جان کنید.

... توضیحات کامل