روش تهیه نان کنجدی بسیار خوشمزه برای صبحانه

در این ویدئو با یک رسپی عالی و فوق العاده لذیذ برای تهیه شیرینی نان های کنجدی خوشمزه آشنا خواهید شد که می توانید در هر وعده ای آن ها را میل نمائید. این شیرینی نان های کنجدی که به روشی بسیار آسان و ساده قابل تهیه هستند، برای صبحانه یا میان وعده های شما عالی خواهند بود. علاوه بر اینکه می توانید برای پذیرایی مهمانهای خود نیز نمونه آن ها را تهیه نمائید. ما در ادامه مواد لازم برای درست کردن این شیرینی نان کنجدی را با شما در میان گذاشته ایم و می توانید با طی نمودن مراحل نمایش داده شده نمونه آن ها را درست کنید. فقط کافیست تا بعد از تهیه آن ، نان های کنجدی را در دمای 175 تا 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان کنجدی:

مواد مورد نیاز برای خمیر:

  • ۷۰ میلی لیتر شیر گرم (۷۲ گرم)
  • ۵۰ میلی لیتر آب (۵۰ گرم)
  • شکر ۳۵ گرم
  • ۴ گرم مخمر فوری
  • روغن پخت و پز ۴۰ میلی لیتر (۳۴ گرم)
  • ۱ تخم مرغ (وزن تخم مرغ با احتساب پوسته کل ۵۵ گرم)
  • ۳۰۰ گرم آرد نان
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای روی و میان نان کنجدی:

  • کره برای چرب کردن
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • پنیر رنده شده
  • کنجد سوخاری
نظرات

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.