این دستگاه که به RAD مشهور شده است، از یک روشی جالب برای محفوظ کردن نرم تنان دریایی استفاده می کند. این روش که به آن Origami گفته می شود هنری ژاپنی با استفاده از برگه است.
دانشمندان و محققان اکنون با استفاده از 12 صفحه که در کنار همدیگر قرار میگیرند و از یکدیگر نیز می توانند به سادگی جدا شوند یک اوریگامی ایجاد کردند که برای محفوظ کردن نرم تنان دریایی بسیار فوقالعاده است.
دانشمندان قصد دارند این دستگاه را به وسیله زیردریایی ها به مکان عمیق دریا بفرستند تا بتوانند با محفوظ کردن موجودات دریایی که در عمیق ترین نقاط دریا زندگی می کنند آنها را به سطح آب آورده و مورد تحقیق قرار دهند.
این دستگاه RAD فقط 12 صفحه ساده نیست که در کنار یکدیگر قرار می گیرند. در این دستگاه محاسبات پیچیده تری نیز انجام شده است که به سلامت نرم تنان اسیر شده منجر خواهد شد. به عنوان مثال در بین این صفحه ها فضایی باز وجود دارد که آب می تواند به سادگی از بین فضاهای آن عبور کرده و در هنگامی که این دستگاه می خواهد موجود گرفته شده را به سطح آب بیاورد، مشکل فشار آب را حل کند.
سازندگان این دستگاه می گویند سخت ترین قسمت ساخت این دستگاه آنجا بوده است که 12 صفحه موجود که یک اوریگامی را تشکیل دهند باید فقط توسط یک موتور کنترل می شدند که این کار را کمی پیچیده کرده بود.
برای آزمایش این دستگاه دانشمندان یک Jelly Fish را در عمق 700 متری به دام انداختند و به سطح آب آوردند اما گفته می شود این دستگاه تا عمق ۱۱ کیلومتری در آب می تواند فعالیت کند.
گفته می شود این دستگاه قابلیت گول زدن موجودات دریایی را نیز دارد و می تواند آنها را به نقطه ای هدایت کند که میتواند به سادگی آنها را به دام بیاندازد.
محققان از اختراع این دستگاه بسیار خوشحال هستند و آینده ای درخشان برای این دستگاه در علوم دریایی پیش بینی می کنند. باید ببینیم در آینده این دستگاه چه تاثیری می تواند در دانش ما از موجودات دریایی داشته باشد.