طرز تهیه دسر روز ولنتاین

طرز تهیه چهار دسر خوشمزه و لذیذ برای روز ولنتاین

روز عشق یا ولنتاین روزی است که افرادی که به هم علاقه دارند به هم هدیه می دهند و سعی میکنند وقتشان را با هم سپری کنند. شما در این مدت با هم بودن می توانید از خوردن خوراکی های خوشمزه در کنار هم لذت ببرید. خوردن دسر ها و شیرینی های خوش طعم با تزیین زیبا در کنار کسی که دوست دارید می تواند یک روز به یاد ماندنی را برای شما به ارمغان آورد. این ویدیو روش درست کردن چهار دسر ولنتاینی خوشمزه را نشان می دهد که به آسانی و بدون نیاز به فر یا پختن آماده می شوند.

دسر اول ظرف ژله چیز کیک توت فرنگی است. برای درست کردن این دسر شما باید دو قاشق غذا خوری کره ذوب شده را به نصف فنجان بسکوییت اضافه کرده و هم بزنید. بسکوییت ها را دورن کاسه های کوچک تر ریخته و سطح آنها را مقداری فشار دهید تا سفت شوند، سپس آنها را به مدت 10 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

2 قاشق غذاخوری شکر را به همراه 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 1 فنجان شیر درون یک تابه بلند بریزید و هم بزنید. تابه را روی شعله قرار داده و هم بزنید تا مخلوط به جوش آید، سپس آن را از روی شعله برداشته و پس از خنک شدن 1/4 فنجان تکه های توت فرنگی به آن اضافه کنید و روی بسکوییت ها بریزید.

1 بسته ژله توت فرنگی را با 1 فنجان آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید تا پودر ژله حل شود، سپس 1 فنجان آب سرد اضافه کنید. ژله را به ارامی داخل کاسه ها بریزید و دورن یخچال قرار دهید تا ببندد. در آخر می توانید آن را با خامه و گیلاس یا توت فرنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.

دسر دوم لیوان کیک مخملی قرمز است. آموزش پخت این کیک در این ویدیو نیست و شما فقط تزیین این کیک و لیوانی کردن آن را مشاهده می کنید. برای این کار شما می توانید از قبل یک کیک مخملی قرمز تهیه کنید، سپس آن را به اندازه انتها و سر لیوان برش دهید. تکه کوچک تر را داخل لیوان قرار داده و مقداری خامه روی آن بریزید. تکه دیگر را روی خامه قرار داده و روی آن نیز مقداری خامه بریزید. در اخر مقداری پودر کیک روی خامه ریخته و نوش جان کنید.

دسر سوم پودینگ قلب ژله ای است. ابتدا ژله قرمز رنگ را آماده کنید. پس از بستن ژله آن را به شکل قلب قالب زده و درون یخچال قرار دهید. اطراف چند تکه نان تست را جدا کرده و سپس نان را به تکه های کوچک تقسیم کنید.

تکه های نان را به همراه 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و 3 فنجان شیر درون یک کاسه ریخته و آنها را با میکسر مخلوط کنید. یک سوم آنها را داخل یک تابه ریخته و بگذارید تا به جوش آید، سپس آن را داخل یک قالب بریزید و بگذارید حدود 50 درصد ببندد.

بقیه مواد را نیز در تابه بریزید و وقتی به جوش آمد بگذارید به آرامی خنک شود. ژله ها را مانند ویدیو روی قالب اول قرار دهید و سپس بقیه مواد را به آنها اضافه کنید. آنها را دورن یخچال قرار داده و پس از بستن از قالب خارج کرده و برش داده و نوش جان کنید.

دسر چهارم ژله کاسترد است.

3 قاشق غذاخوری پودر کاسترد را با 1/4 فنجان شیر مخلوط کنید. 1 و 1/4 فنجان شیر به همراه 1/3 فنجان شکر و مقدار کمی نمک دورن یک تابه بریزید و هم زده و سپس روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. کاسترد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کمی غلیظ شود. حالا آن را در یک کاسه و در دمای اتاق قرار دهید.

مخلوط را هم زده و سپس مقداری سیب و موز و انگور خورد شده به آن اضافه کنید، سپس آن را دورن ظرف های دلخواه بریزید. مقداری ژله درست کرده و داخل ظرف ریخته و ان را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.

در آخر می توانید آن را با تکه های شکلات یا میوه و یا پودر نارگیل تزیین کرده و نوش جان کنید.

... توضیحات کامل