5 دسر محبوب و خوشمزه در جهان که باید امتحان کنید

چه کسی هوس یک دسر فوق العاده خوشمزه و لذیذ را در سر ندارد ، به خصوص بعد از شام ؟ نام خود کلمه دسر از کلمه فرانسوی " desservir " گرفته شده است که در انگلیسی به معنای "پاک کردن و تمیز کردن" است، در این مورد، پاک کردن غذای میز شام مد نظر می باشد. همچنین بسته به اینکه در کجای دنیا هستید، می تواند به معنای انواع خوراکی های شیرین بعد از شام نیز باشد. در چین، ممکن است حاوی لوبیا قرمز شیرین یا خرما باشد. در مکزیک، کیک کاراملی می تواند در منو بعد از شام وجود داشته باشد. به هر حال، در ادامه ما برخی از محبوب ترین و پرطرفدارترین دسرهای جهان را به شما معرفی می کنیم.

دسر محبوب جهان امتحان

در برخی نقاط دنیا، هر چه دسر شیرین تر باشد، بهتر است. در واقع، مردم هر منطقه ممکن است برخی از محبوب‌ترین دسرها را درست نکرده باشند، اما به دلیل استفاده از چندین دسر کلاسیک ، آن ها را بسیار معروف کرده اند. بنابراین بیایید تا ببینیم که چه دسرهایی در میان دسر های مورد علاقه مردم دنیا هستند؟ با ما همراه باشید تا 5 دسر محبوبی که مردم آن ها را زیاد میل میکنند را بهتر بشناسیم.

5- چیز کیک

در حالی که ممکن است فکر کنید که چیزکیک از نیویورک آمریکا به دست آمده است، باید بگوئیم که این اشتباه است.

منشا آن به یونان باستان و جزیره ساموس برمی گردد. مردم شناسان قالب های پنیری را در آنجا پیدا کرده اند که قدمت آن به حدود 2000 سال قبل از میلاد برمی گردد و اولین دستور پخت چیزکیک یونانی به نویسنده آتنائوس در سال 230 پس از میلاد نسبت داده شده است ، اما این آمریکایی ها بودند که در سال 1872 پنیر خامه ای را به کیک اضافه کردند.

یک کشاورز لبنیات نیویورکی به طور تصادفی چیزی را ایجاد کرد که تا کنون نیز بسیار پرطرفدار می باشد.

در حالی که تنوع ظاهری نامحدودی از چیزکیک وجود دارد، مانند چیزکیک شکلاتی و غیره، چیزکیک سبک نیویورکی از پنیر خامه ای همراه با تخم مرغ، خامه و شکر استفاده می کند. این غذا به صورت ساده و بدون مواد افزودنی دیگر سرو می شود و در سراسر دنیا از محبوبیت ویژه ای برخوردار است.

کاپ کیک لذیذ

4- کاپ کیک

کیک های کوچک دیگر فقط برای بچه ها نیستند. پس اگر می‌خواهید یک دسر کاملاً شخصی برای خود تهیه کنید، به نزدیک‌ترین فروشگاه کاپ کیک در اطراف خانه خود بروید. مردم مجذوب کیک های کوچک ، و مغازه های کاپ کیک فروشی شده اند و به راحتی می توان دلیل آن را فهمید. 

کاپ کیک ها نسخه‌های کوچک، خیره‌کننده و به اندازه‌ی نیمی از هر طعم کیکی هستند که می‌توانید تصور کنید.

می‌توانید انتظار داشته باشید که همه نوع طعمی را از وانیل و شکلات سنتی تا طعم‌های عجیب‌وغریب‌تر مانند کاپ کیک لیمویی، مخملی قرمز و کرم دار را در مغازه ها پیدا کنید. 

البته لازم نیست برای تهیه آنها به یک مغازه لذیذ کاپ کیک فروشی بروید. همچنین می توانید با استفاده از قالب مافین و آسترهای کاغذی تزئینی ، کاپ کیک های عالی را در خانه درست کنید .

3- پای سیب

قدمت پای سیب یا تارت به اروپا در قرن چهاردهم باز می گردد. اولین دستور تهیه پای سیب مربوط به سال 1390 است و به جای شکری که به ندرت استفاده می شود، از عسل استفاده می کردند. 

در دهه 1700، کیک در بریتانیا بسیار محبوب شد و به مستعمرات جدید آمریکا منتقل شد. پای سیب تا قرن هجدهم به طور مرتب در کتاب‌های آشپزی آمریکایی یافت می‌شد، اما نسخه معروف پای سیب ، با بستنی وانیلی، تا قرن نوزدهم در نیویورک مد نشد.

امروزه شما می توانید پای سیب را روی میزهای اکثر خانه ها در سراسر جهان پیدا کنید. همچنین دو نوع محبوب ترین دسر پای سیب عبارتند از پای سیب سنتی پوسته ای و پای سیب هلندی.

اکثر مردم آن ها را به صورت تازه و گرم از فر ترجیح می دهند، اما پای سیب یخ زده نیز هم اکنون بسیار پرفروش است.

بستنی یخی

2- بستنی

زادگاه بستنی مشخص نیست، اما مورخان غذا معمولاً آن را به چینی‌ها نسبت می‌دهند و اعتقاد بر این است که یخ‌های طعم‌دار آنها تا 3000 سال قبل از میلاد مسیح وجود داشته است. همچنین گفته می شود که شخصی این ایده را به ایتالیا منتقل کرده است، جایی که دنیای مدرن از این دسر خوشمزه و لذیذ استقبال فراوانی کرده است.

اما بستنی که امروز از آن لذت می بریم در قرن هفدهم متولد شد. تصور می شود اولین دستور بستنی در ایالات متحده از کتاب آشپزی سال 1792 “هنر جدید آشپزی، بر اساس روش فعلی” به دست آمده باشد.

اختراع بستنی ساز دستی در سال 1843 به مردم این امکان را داد که خودشان آن بستنی ها را درست کنند و بستنی خانگی امروزه به عنوان یک دسر محبوب برای خانواده های اکثر دنیا باقی مانده است.

طعم‌های زیادی در طول سال‌ها آمده و رفته‌اند، اما هیچ‌کدام مانند کوکی‌ها در سال 1979 و خمیر بیسکویت چیپسی شکلاتی در سال 1991 دنیای بستنی را تکان ندادند .

1- کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی چیپسی

برای دوستداران کوکی، به ندرت دستور العملی محبوب تر از کوکی شکلاتی کلاسیک وجود ندارد. 

مخلوط خمیر کوکی و آن لقمه های شکلاتی نیمه شیرین خوشمزه، هر اشتهایی را باز میکند. مخصوصا وقتی که مستقیماً از فر داغ بیرون بیایند. همچنین این کلوچه های چیپسی شکلاتی اساسا آمریکایی هستند. 

این دستور غذا در اواخر دهه 30 توسط روث ویکفیلد که رستوران Toll House در ویتمن، ماساچوست را اداره می کرد، ایجاد شد. 

دستور پخت او بسیار مورد علاقه مهمانانش بود، به طوری که در برنامه رادیویی بتی کراکر پخش شد و در سال 1939، ویکفیلد حقوق دستور غذا را به نستله فروخت. 

دستور پخت اصلی Wakefield همان چیزی است که ما اکنون به عنوان کوکی‌های شکلاتی اصلی نستله تول هاوس می‌شناسیم .

در نهایت باید بگوئیم که امیدواریم شما نیز این دسرهای محبوب جهانی را دوست داشته باشید، یادمان باشد که می توانیم خودمان با دستان خود این نمونه دسرهای فوق العاده لذیذ و خوشمزه را در خانه درست کنیم و از طعم بی نظیر آن ها لذت ببریم.

ویدیوها و مطالب مشابه