طرز تهیه شیرینی نان پر

طرز تهیه شیرینی نان تو پر خوشمزه و لذیذ

شیرینی پزی برای بسیاری یک سرگرمی خوشمزه و لذت بخش است. هر کس به شیرینی و شیرینی پزی علاقه داشته باشد، حتما به دنبال یادگرفتن پخت انواع شیرینی خواهد بود. اگر شما هم به شیرینی پزی علاقه دارید، حتما این ویدیو را تماشا کنید. این ویدیو روش درست کردن نان تو پر را نشان می دهد که بسیار خوشمزه است.شما برای پخت این شیرینی جذاب به فر نیاز ندارید. همچنین با این دستور پخت نان شیرینی را خودتان می توانید درست کنید. توصیه می کنم این ویدیو را تماشا کرده و روش پخت این نان تو پر خوشمزه را یاد بگیرید.

موادی که برای تهیه خمیر نان این شیرینی نیاز دارید شامل 150 میلی لیتر شیر گرم، 1.5 گرم یا نصف قاشق چایخوری مخمر خشک فعال، 12 گرم یا 1 قاشق غذاخوری شکر سفید، 1.5 گرم یا 1/4 قاشق چایخوری نمک، 15 گرم یا 1 قاشق غذاخوری کره آب شده بدون نمک و 150 گرم یا 1 فنجان آرد می شود.

برای داخل نان شما به 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، 1 قاشق غذاخوری عسل، 1/4 قاشق چایخوری دارچین (اختیاری)، 2 قاشق غذاخوری یا حدود 20 گرم خلال مغزیجات، 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و 85 میلی لیتر آب نیاز دارید.

ابتدا شیر گرم و شکر سفید و مخمر را درون یک کاسه ریخته و مخلوط کنید. 15 گرم کره را به مدت 15 ثانیه درون ماکروویو قرار دهید تا اب شود. نمک و کره را به شیر اضافه کرده و هم بزنید.

آرد را نیز به شیر اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید، تا وقتی که دیگر در کاسه آرد خشک وجود نداشته باشد. این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد. یک سر را تا زمانی که اندازه خمیر دو برابر شود روی کاسه قرار دهید.

مواد لازم برای وسط نان را درون یک قابلمه ریخته و هم بزنید. سپس قابلمه را روی شعله متوسط تا کم قرار دهید تا مواد غلیظ شوند. مواد را برای بعد داخل یک کاسه نگهداری

دستتان را کمی روغنی کنید و مانند ویدیو حباب های خمیر را بگیرید. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را مانند ویدیو گرد کنید. دوباره روی کاسه یک سر قرار داده و به خمیر به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

مواد داخل نان را نیز به چهار قسمت تقسیم کنید. کف یک تابه نچسب را با روغن کمی چرب کنید. بعد از 15 دقیقه هر تکه خمیر را کف دستتان پهن کرده و یک تکه از مواد را روی آن قرار دهید و سپس خمیر را مانند ویدیو جمع کنید.

حالا خمیرها را درون تابه قرار دهید. در تابه را بگذارید و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید. حالا تابه را روی شعله کم قرار داده و به مدت 5 تا 7 دقیقه نان را بپزید.

پس از این مدت نان ها را به طرف دیگر برگردانده و کمی آنها را فشار دهید. سپس بگذارید نان برای 3 تا 5 دقیقه دیگر بپزد.

حالا نان توپر خوشمزه شما آماده است. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل