طرز تهیه کیک شکلاتی شنی خوشمزه و لذیذ
تهیه کیک در خانه بسیار آسان است و فقط باید با دقت تمام مراحل را با رعایت نکات انجام دهید. کیک شکلاتی یکی از پر طرفدارترین کیک ها می باشد که در سرتاسر دنیا محبوبیت ویژه ای دارد و جزء کیک های اسفنجی به شمار می رود. پس مواد اولیه را که شامل تخم مرغ، آرد، شکر، عصاره وانیل، آرد ذرت، بیکینگ پودر و پودر کاکائو می باشد را تهیه کنید و از درست کردن این کیک نهایت لذت را ببرید.
ابتدا ۶ زرده تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر و ۱٫۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل با همزن خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس ۳ قاشق غذاخوری شیر و ۱٫۳ پیمانه روغن خوراکی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۳٫۴ پیمانه آرد، ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را الک کنید و به مواد بیفزایید و مواد را با هم ترکیب کنید.
در ظرفی جداگانه ۶ عدد سفیده تخم مرغ را به همراه ۱٫۲ پیمانه شکر با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. سفیده تخم مرغ را کم کم به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.
قالبی به اندازه ۲۹-۳۹ سانتی متر انتخاب کنید و درون قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون آن بریزید. روی کیک را صاف کنید.
کیک را درون فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید. پس از پخت کیک به آن استراحت دهید تا خنک شود.
۹۰ گرم کره که به دمای اتاق رسیده را هم بزنید و ۱٫۲ پیمانه شیر غلیظ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبک شود.
کیک را در عرض به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. روی ۲ قسمت را با خامه کره ای بپوشانید و ۳ لایه را روی هم قرار دهید.
روی کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را به مدت ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.
قسمت های اضافی کیک را برش دهید و روی آن را با پودر کاکائو بپوشانید. کیک را به اندازه های دلخواه ببرید و نوش جان کنید.