Farout، دورترین سیاره شناخته شده از ما در داخل منظومه شمسی

ستاره شناسان، موقعیت سیاره "Farout" را یافته اند، دورترین شیء و سیاره از ما در منظومه شمسی. جهانی کوچک و صورتی که به طور رسمی به نام 2018 VG18 شناخته می شود و با فاصله ای بیش از سه و نیم برابر دورتر از فاصله ما نسبت به سیاره پلوتو، واقع شده است. گفته می شود که این سیاره جدید می تواند به عنوان سیاره نهم منظومه شمسی شناخته شود.

Farout دورترین سیاره شناخته داخل منظومه شمسی

دانشمندان دورترین شیء ممکن در منظومه شمسی ما را کشف کرده اند. ما می توانیم آن را در شرایط Big Lebowski یا همان یک شیء بسیار دور قرار دهیم: “این بسیار دور است، مرد؛ بسیار بسیار دور…”.

در حقیقت، گروهی از اخترشناسان که برای اولین بار این شیء را مشاهده کردند، آن را به “Farout” نامگذاری کرده اند، هرچند که نام رسمی موقت و عجیب و غریب”2018 VG18″ را نیز در بر می گیرد.

نام Farout از این واقعیت آمده است که فاصله آن بیش از سه و نیم برابر بیشتر از فاصله ما نسبت به سیاره پلوتو می باشد.

این همچنین در فاصله بیش از 3.5 تریلیون مایلی نسبت به دومین دورترین شیء در منظومه شمسی ما، که آن را به اسم اریس (Eris) می شناسیم، یافت و واقع شده است.

دیوید تالن (David Tholen) از دانشگاه هاوایی در یک انتشاریه اعلام کرد: “همه آنچه که ما در حال حاضر در مورد 2018 VG18 می دانیم، فاصله بسیار زیاد آن نسبت به خورشید، قطر تقریبی آن و رنگ آن است. از آنجا که 2018 VG18 بسیار دور است، آن بسیار آرام به دور خورشید می چرخد، احتمالا بیش از 1000 سال (زمینی) طول می کشد تا یک سفر را در اطراف خورشید داشته باشد و یک سال را برای خود تجربه کند”.

در زیر می توانید فاصله سیستم های خورشیدی که برای نشان دادن مقیاس فاصله سیاره تازه کشف شده 2018 VG18، و یا “Farout” طراحی شده است را در مقایسه با دیگر سیاره های شناخته شده در سیستم خورشیدی ک در سمت چپ هستند، مشاهده کنید:

ستاره شناسان می گویند که این سیاره کروی حدود 500 کیلومتر (311 مایل) اندازه دارد که تقریبا نصف اریس می باشد.

در حالی که سخنی برای تایید جزئیات بیشتر در چنین فاصله بسیار دوری وجود ندارد، به نظر می رسد این سیاره مانند بسیاری از اجسام یخی در منطقه بسیار دور از منظومه شمسی ما، با یک رنگ صورتی مشخص باشد.

این کشف به عنوان بخشی از تلاش مداوم یک تیم برای رسیدن به انتها و لبه منظومه شمسی است که حتی به دنبال یک شی بسیار دورتر نیز هستند، حتی گفته می شود که می توان این شیء را به عنوان یک سیاره مخفی نهم در منظومه شمسی و یا سیاره X در تاریکی کیهانی خیره کننده شناخت.

در ماه اکتبر نیز محققان اعلام کردند که یکی دیگر از سیاره های دوردست که به نام The Goblin نامگذاری شده است، را پیدا کرده اند و به نظر می رسد که یک مدار عجیب و غریب داشته باشد که می تواند تحت تاثیر نیروهای  فوق العاده مدار زمین قرار گیرد که در ناحیه فضایی بین ستاره ای قرار دارد.

شما می توانید ببینید که فضاپیما وویجر ۲ ناسا از منظومه شمسی خارج می شود و به فضای بین ستاره ای وارد می شود.

این تیم می گوید هنوز خیلی زود است که بدانیم آیا Farout نیز می تواند تحت تأثیر کشش گرانشی فوق العاده زمین قرار داشته باشد یا غیر. اگر اینطور باشد، نام مستعار آن مجدادأ بررسی خواهد شد. تا آن زمان، تحقیقات ما به سادگی ادامه پیدا می کند.

برای مطالعه بیشتر: اولین عکس سلفی کاوشگر InSight ناسا با سیاره مریخ، برخی از دانشمندان و اخترشناسان معتقد اند که پلوتو یک سیاره است و نه یک سیارک و یا دو سیاره خورشیدی شبیه به زمین، مناسب برای زندگی در آینده را مشاهده کنید.

ویدیوها و مطالب مشابه