درست کردن ساندویچ گوشت گاو بسیار خوشمزه در طبیعت
آشپزی کردن برای بسیاری از افراد یک لذت محسوب میشود. بودن در طبیعت هم برای بیشتر افراد حس خوب و خوشایندی به همراه دارد. حالا فکر کنید این دو با هم ترکیب شوند. آشپزی در طبیعت می تواند بسیار جذاب و دلپذیر باشد. به خصوص اگر در آشپزی از اجزا طبیعت استفاده کنید. البته باید توجه کنید که کوچک ترین آسیبی به طبیعت وارد نشود. این ویدیو آموزش درست کردن ساندویچ بسیار خوشمزه گوشت گاو را نشان میدهد. ویدیو این آموزش در دل طبیعت گرفته شده و شما حتی از تماشای این ویدیو لذت خواهید برد.
موادی که شما برای درست کردن این ساندویچ لذیذ نیاز دارید شامل 300g فیله گوشت گاو، قارچ خاکستری، روغن، اویشن، نمک، فلفل، کره، زیتون، سرکه، بازامیک و سس چیلی، می شود.
برای شروع باید یک مشت آرد را با نصف مشت آب و یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کنید تا خمیر شود. سپس خوب آن را ورز دهید و بعد خمیر را بگذارید تا استراحت کند.
فیله گوشت گاو را به نمک و فلفل آغشته کنید و بعد آن را با روغن درون ماهیتابه با دمای 689 درجه فارنهایت یا 365 درجه سلسیوس سرخ کنید. در همین حین مقداری اویشن تازه و کره به آن اضافه کنید.
وقتی گوشت سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و سپس درون ماهیتابه مقداری سس چیلی و سرکه بازامیک بریزید و کمی آنها را بپزید تا غلیط شده و مانند یک سس خوشمزه شود.
زیتون و قارچ را خرد کرده و با مقداری کره در یک ماهیتابه دیگر تفت دهید. سپس روی تخته آشپزخانه مقداری روغن بریزید و خمیر را روی آن پهن کنید.
مخلوط قارچ و زیتون را روی خمیر پهن کرده و سپس گوشت را روی آنها قرار دهید. خمیر را دور گوشت بپیچید و سپس آن را با مقداری روغن خوب سرخ کنید.
غذای شما امادست می توانید آن را با سسی که درست کردید میل کنید. نوش جان. همچنین امیدوارم از تماشای این ویدیو لذت برده باشید.