دستور پخت نان سیر ۲

دستور پخت نان سیر خوشمزه به ۲ روش

پیش غذا اولین گام برای سرو غذا می باشد و معمولا افراد شب را با پیش غذایی سبک آغاز می کنند. در این ویدیو روش درست کردن یک پیش غذای رستورانی بسیار سبک و خوش عطر و طعم نشان داده شده است. نان سیر در مدت زمان بسیار کوتاهی با مواد اولیه کم هزینه در خانه آماده می شود و طرفداران زیادی را به خود علاقه مند کرده است.

در تهیه این نان سیر لذیذ از کره، سیر له شده، گشنیز خورد شده، پودر فلفل سیاه و نان باگت استفاده شده است.
برای شروع ۱٫۲ پیمانه کره، ۴ حبه سیر له شده، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده و ۱٫۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

۲ عدد نان باگت کوچک را به صورت مورب در اندازه های دلخواه برش دهید و مواد را روی نان بکشید. نان ها را درون سینی فر قرار دهید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه درون فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید.

برای درست کردن نان سیر به روش دیگر مواد را در دو طرف تکه های نان باگت بکشید و درون ماهیتابه روی شعله متوسط قرار دهید و دو طرف نان را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید.

این هم از پیش غذای ساده و خوشمزه شما. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید.

... توضیحات کامل