طرز تهیه پودینگ کاراملی

طرز تهیه پودینگ کاراملی خوش طعم و آسان

خانم های علاقه مند به آشپزی همواره وقت بیشتری را برای درست کردن دسر صرف می کنند تا دسری با کیفیت را تهیه کنند. پودینگ کاراملی یکی از انواع دسرها است که برای درست کردن آن نیاز نیست زمان زیادی را صرف کنید. این ویدیو طرز تهیه پودینگ کاراملی را نشان می دهد که بسیار کم هزینه است و با مواد اولیه در دسترس آماده می شود. در تهیه این پودینگ از شکر، آب، روغن، تخم مرغ و شیر استفاده شده است.

ابتدا ۳ قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق غذاخوری آب را درون ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و خوب هم بزنید تا شکر تغییر رنگ دهد و قهوه ای شود. ظرف مورد نظر را با یک قاشق چایخوری روغن چرب کنید و مخلوط آب و شکر را درون ظرف بریزید.

۲ تخم مرغ بزرگ یا ۳ تخم مرغ متوسط را هم بزنید و ۱٫۳ پیمانه شکر را با تخم مرغ ترکیب کنید. یک پیمانه شیر ولرم را به مواد بیفزایید.

حالا مواد را با استفاده از الک روی مخلوط آب و شکر بریزید و ظرف را با سفلون بپوشانید. مواد را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید و بپزید.

سپس پودینگ را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. پودینگ کاراملی را درون ظرف مورد نظر برگردانید و با برگ نعناع تزئین کنید.

این هم از دسر ساده و خوشمزه شما. امیدوارم از درست کردن و خوردن این دسر لذیذ لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل