دسته بندی
بستن

اسنک ها انواع مختلفی دارند و همچنین با روش های متفاوتی طبخ می شوند. اسنک یک میان وعده ی بسیار سبک و پرطرفدار است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. این ویدیو روش درست کردن یک اسنک خوشمزه با دستور پختی متفاوت را نشان می دهد که شما می توانید آن را برای کودکان خود آماده کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید.

5 از 5
از 1 رای
(رای دهید)

مواد لازم برای درست کردن این اسنک ترد و پفکی، آرد، نمک، دانه نیجلا، شکر، روغن، آب و روغن گیاهی است.

برای شروع یک پیمانه آرد را با ۳٫۴ قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری دانه نیجلا و ۱.۵ قاشق چایخوری شکر ترکیب کنید.

سپس ۱.۵ قاشق غذاخوری روغن را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا مقداری آب را به تدریج به مواد بیفزایید و یک خمیر سبک درست کنید. روی خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید‌ تا استراحت کند.خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کنید. ۲ قسمت از آن را درون ظرفی نگه دارید و روی آن را بپوشانید تا خمیر خشک نشود.

یک قسمت از خمیر را به کمک وردنه روی تخته آشپزی، نازک پهن کنید. روی خمیر را به روغن گیاهی آغشته کنید. سپس مقداری آرد را روی روغن پخش کنید و از یک طرف خمیر در طول آن را رول کنید.

رول ایجاد شده را به ۳ قسمت تقسیم کنید. یک قسمت از رول را به تکه های کوچک برش دهید. یک قسمت دیگر رول را به تکه های بزرگ و قسمت آخر را به تکه های متوسط ببرید.

تکه بزرگ را به صورت ایستاده روی تخته ی آشپزی قرار دهید و با دست به آن فشار وارد کنید. سپس با وردنه آن را پهن کنید و مقداری روغن و آرد روی آن بریزید. حالا یک طرف خمیر را روی طرف دیگر بگذارید.

به همین منوال طرف دیگر نیم دایره ایجاد شده را روی طرف دیگر قرار دهید و با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.

تکه های کوچک را با دست فشار دهید و با وردنه به آن فرم دهید. خمیرها را درون روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. توجه داشته باشید که شعله اجاق گاز متوسط باشد.

اسنک های خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

رای شما به "طرز تهیه‌ی اسنک ترد و پفکی خوشمزه" چیست؟

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.