طرز تهیه جوجه کنجدی ترد، یک دستور العمل مرغ عالی!

ما امروز قصد داریم تا به ما افراد آموزش دهیم که چگونه یک غذای بسیار ترد همراه با مرغ و کنجد در خانه درست کنید و حس عالی ترد بودن مرغ را ، در بین دندان های خود حس کنید. این غذا که همیشه مورد علاقه آسیایی است و به راحتی کنار هم می‌آید، یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های شب‌هفته است، اما می‌تواند یک شام خانوادگی خوشمزه یا غذای راحت انتخابی نیز باشد. گوشت مرغ که به این روش تهیه شده است، با طعم فوق‌العاده کنجد، در داخل مرطوب می‌ماند، با پوسته‌ای ترد در قسمت بیرونی که سخاوتمندانه با سس خوشمزه و شیرین و چسبناک پوشانده شده است. همانطور که از سخن های گفته شده بنده مشخص است، شما به مقدار لازم گوشت مرغ، مقدار کنجد، سس مورد علاقه، نمک و فلفل به مقدار دلخواه، مقدار خلال بادام و پسته برای تزئین و طعم دارد کردن این غذا. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم تریلر قرار داده شده در بالای صفحه را تماشا کنید و لذت ببرید.

نظرات

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.