طرز تهیه نان سمبوسه نازک 2

طرز تهیه نان سمبوسه ترد و نازک به 2 روش

اگر به آشپزی علاقه داشته باشید، حتما یاد گرفتن طرز درست کردن سمبوسه ها مختلف را در دستور کار خود قرار داده اید. اما باید بدانید تنها مواد داخل سمبوسه مهم نیست. بلکه نان سمبوسه هم بسیار اهمیت دارد. نانی که مواد را داخل آن می پیچید مهم است و بهتر است نازک باشد و پس از پخت هم ترد و خوشمزه باشد. این ویدیو به شما 2 روش برای درست کردن نان سمبوسه نشان خواهد داد که به آسانی و فقط در 2 دقیقه می توانید نان را درست کنید. پس اگر یکی از دوستداران سمبوسه هستید، حتما این ویدیو را تماشا کنید.

موادی که برای تهیه این نان نیاز دارید شامل آرد همه منظوره، نمک، اب و کره می شود.

ابتدا 1 فنجان آرد را با نصف قاشق چایخوری نمک و 1 فنجان اب درون یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. مواد درون کاسه را از یک الک عبور دهید.

در روش اول باید کف یک تابه را با کره چرب کرده و سپس مقداری از مواد را درون آن بریزید.تابه را به اطراف بچرخانید تا کف آن کاملا از مواد پوشیده شود. اضافه مواد را نیز خارج کنید.

تابه را روی آب درحال جوش قرار داده و نان را به مدت 45 ثانیه بپزید. بعد از این مدت نان را به آرامی از تابه جدا کنید.

در روش دوم ابتدا مواد را درون یک بشقاب بریزید. یک قابلمه را برعکس روی شعله قرار داده و سپس ته آن را با روغن چرب کنید.

حالا ته قابلمه را درون مواد بزنید و قابلمه را دوباره برعکس روی شعله قرار داده و نان را به مدت 1 دقیقه با شعله کم بپزید.

نان سمبوسه شما به همین سادگی آماده شد. کافیست با یک کارد آن را جدا کنید. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

... توضیحات کامل