دستور پخت سوپ تخم مرغ در 15 دقیقه
آشپزی و درست کردن غذاهای ساده و خوشمزه یک هنر بسیار لذت بخش است. علاوه بر آن خوردن این غذاهای خوشمزه بسیار لذت بخش تر است. یاد گرفتن پخت غذاهایی که سریع آماده می شوند بسیار مهم است؛ به خصوص برای موقعی که گرسنه هستیم و باید سریع تر یک غذا خوشمزه آماده کنیم. این ویدیو دستور پخت یک سوپ تخم مرغ خوشمزه را نشان میدهد.
مواد اولیه لازم برای پخت سوپ مرغ شامل: دو عدد تخم مرغ کوچک، آرد ذرت، آب، نمک و فلفل، پودر سیر و زنجبیل، پیاز، یک تکه ران مرغ، فلفل و سس کچاپ و سس تند می شود.
ابتدا باید تخم مرغ ها را درون یک کاسه ریخته و هم بزنید. سپس دو قاشق غداخوری آرد ذرت را با 4 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید.
حالا سه لیوان آب را درون یک قابلمه ریخته و یک قاشق غذاخوری نمک و نصف قاشق غذاخوری نیز پودر فلفل، پودر سیر و پودر زنجبیل و نصف یک پیاز به آن اضافه کرده و بعد یک تکه ران مرغ به همراه کمی از پوست آن را درون قابلمه بیاندازید تا با شعله زیاد آب به جوش آید.
سپس در قابلمه را گذاشته و به مدت 20 دقیقه روی شعله کم قرار دهید تا مرغ کامل بپزد.
پس از پخت مرغ و پیاز را از درون قابلمه بردارید و مخلوط آرد ذرت و آب را به حدود 2 لیوان از آب مرغ اضافه و مخلوط کنید و بعد آن را روی شعله متوسط رو به کم به مدت 2 دقیقه بپزید.
می توانید یک قاشق غذاخوری سس تند به اختیار به آن اضافه کرده و دو عدد فلفل تند نیز به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید. در آخر نیز تخم مرغ را کم کم به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
آشپزی تمام شد. این هم یک سوپ سریع و آسان. نوش جان.