طبق قوانین آلمانی، فیسبوک پست ها و گفتارهای توهین کننده را حذف می کند

فیس بوک: ما صدها پست گفتاری نفرت انگیز و توهین کننده را تحت قوانین کشور آلمان حذف کرده ایم، شبکه اجتماعی می گوید که این قوانین به طور موثر، مطابق با استانداردهای عمومی خود نیز هستند. فیس بوک 362 پست در طول شش ماه گذشته را حذف کرده و یا مسدود کرده است تا قوانین جدید آلمان علیه گفتار و پست های توهین کننده و نفرت انگیز در شبکه های اجتماعی را رعایت کند.

طبق قوانین آلمانی فیسبوک پست گفتارهای توهین حذف

کشور آلمان سال 2018 را با یک قانون سختگیرانه اینترنتی علیه سخنان تهدید آمیز یا hate speech آغاز کرد.

این قانون اجازه می دهد تا شرکت های فن آوری و اجتماعی مانند: فیس بوک، توییتر و یوتیوب را، در صورتی که ظرف 24 ساعت پس از دریافت یک شکایت آن پست مرتبط را حذف نکنند، تا 58 میلیون دلار (44 میلیون پوند، 79 میلیون دلار استرالیا) جریمه کنند.

این قانون همچنین به عنوان NetzDG شناخته شده است.

شبکه اجتماعی فیسبوک اعلام کرده است که 1704 محتوا از تاریخ ژانویه تا ژوئن گزارش شده اند و تقریبا 21 درصد از آن ها که محتویات نااخلاقی داشته اند را حذف کرده است. فیس بوک دارای تیم هایی از متخصصان و وکلا است که قوانین NetzDG را اداره می کنند.

Richard Allan، معاون رئیس راه حل های سیاست جهانی در شبکه اجتماعی، در یک پست وبلاگ آلمانی که روز جمعه منتشر شده و ترجمه شده است، گفت: “سخن گفتن از نفرت و اهانت در فیس بوک مجاز نیست”.”این در استانداردهای جامعه ما منعکس شده و زمانی که ما از یک پست مخلف آگاه میشویم، محتوا آن را حذف میکنیم”.

فیس بوک گفت که استانداردهای عمومی فعلی آن ها محتویات دقیقی همانند NetzDG را در اختیار دارد.

Allan نوشت: “در سراسر جهان، در سه ماهه اول سال 2018 حدود 2.5 میلیون محتوا را حذف کردیم که سیاست های ما را نقض می کرده است”.

همچنین گفت:”ما متقاعد شده ایم که اکثر محتویات که آلمان در این قانون مد نظر گرفته است، شامل گفتارهای نفرت انگیز و اهانت ها می باشد، با این حال حتی اگر پستی به نقض استانداردهای جامعه ما نیز مربوط شود، حذف خواهد شد”.

اکنون فیس بوک به خاطر چگونگی برخورد با سخنان تنفرآمیز، اخبار جعلی، نظریه های توطئه ای و خبرهای دروغ در سایت خود، تحت فشار قرار گرفته است. در اینجا اعلام برنامه های فیسبوک برای مبارزه با اخبار غیر واقعی را بخوانید.

در هفته گذشته، غول تکنولوژی سعی کرد موضع خود را در مورد این مواد توضیح دهد، مبنی بر این که اخبار جعلی نباید در نتیجه در جاهای ممنوع اعلام شوند. همچنین این شرکت گفت که این سیاست از سخنان آزاد دفاع می کند.

همچنین فیسبوک می گوید عملیات حذف اخبار کذب را آغاز کرده است.

همچنین بر اساس گزارش رویترز، سخنان مدیرعامل فیسبوک،مبتنی بر نظریۀ خود مارک زاکربرگ در مورد انکار کنندگان هولوکاست، با انتقادات زیادی در آلمان مواجه شده است.

وی در طی مصاحبه ای که هفته گذشته انجام داد، گفت که پست های محکومین هولوکاست نباید از فیس بوک حذف شوند زیرا “من فکر نمی کنم که آنها عمدا این اشتباه را مرتکب شده باشند”.

در آلمان، انکار هولوکاست جرم است.

کمی بعد Zuckerberg بیانیه خود را روشن تر کرد. او گفت: “من شخصا انکار هولوکاست را عمیقا توهین آمیز می دانم، و من قصد ندارم از عمد از افرادی که این را انکار می کنند دفاع کنم”. “هدف ما در مبارزه با اخبار جعلی این نیست که جلو کسی را بگیریم که چیز نادرستی می گوید، ما برای جلوگیری از انتشار اخبار جعلی و اطلاعات غلط در سراسر خدمات و سرویس خود مبارزه می کنیم”.

ویدیوها و مطالب مشابه