آموزش پخت ساندویچ برگر کباب مرغ
برگرها ساندویچ های محبوبی بین اکثر مردم هستند. این ساندویچ های خوشمزه انواع مختلفی دارند که همه انواع آن بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. شما به راحتی می توانید این برگرهای خوش طعم را که بیشتر برای وعده شام مورد استفاده قرار می گیرند در خانه درست کنید. این ویدیو روش پخت برگر کباب مرغ را به شما آموزش می دهد. شما می توانید از این ساندویچ برای شام مهمانانتان نیز استفاده کرده و آنها را به یک وعده غذایی لذیذ دعوت کنید.
برای درست کردن هر دو عدد ساندویچ برگر، شما به موادی که در ادامه گفته می شود نیار دارید.
2 تکه سینه مرغ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو، 1/2 قاشق چای خوری نمک، 1/2 ق چ پودر زیره، 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز، 1/2 ق چ فلفل قرمز خرد شده، 1/2 ق چ پودر فلفل سیاه، 1/4 ق چ پودر زردچوبه، 1/4 ق چ پودر سیر، 1/4 ق چ پودر زنجبیل، 1/2 ق چ پودر گشنیز خشک شده، 1/2 ق چ روغن زیتون، 1/4 پیمانه کلم برگ، 1/4 پیمانه هویج، 1/4 پیمانه فلفل دلمه، مقداری برگ تازه گشنیز و نعنا، 1 ق غ سس پری پری، 1 ق غ سس مایونز کم چرب، 1 ق چ سس فلفل سبز و مقداری کاهو و نان ساندوچی گرد.
ابتدا برای شروع یک چنگال را پشت و روی سینه های مرغ را فرو کنید. سپس آنها را درون یک ظرف گذاشته و ابلیمو، نمک، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، پودر سیر و زنجبیل، پودر زیره، پودر گشنیز، فلفل قرمز خرد شده و روغن زیتون را نیز داخل ظرف بریزید و مرغ را کاملا به آنها آغشته کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و آنها را برای 1 ساعت رها کنید تا مرغ خوب طعم دار شود.
حالا کلم و هویج و فلفل دلمه و گشنیز و نعنا خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و به آنها سس پری پری یا سس قرمز تند و مایونز کم چرب و سس فلفل سبز را اضافه کرده و خوب هم زده و آنها را مخلوط کنید.
تکه های مرغ را دورن یک تابه با روغن زیتون خوب کباب کنید. نان ساندویچی را از وسط برش داده و آن را درون یک تابه با روغن زیتون به مدت 1 تا 2 دقیقه تست کنید.
حالا روی یک لایه نان مقداری کاهو و سپس یک تکه مرغ و روی آن نیز مخلوط کلم و سس قرار دهید. در اخر یک لایه دیگر نان را روی آنها گذاشته و ساندویچ را نوش جان کنید.