روش تهیه سوپ عدسی و ماسالا، بسیار خوش طعم و لذیذ
ما امروز قصد داریم تا به شما افراد آموزش دهیم که خیلی راحت و آسان به کمک مقدار عدس و برنج، یک غذای عالی درست کنید که مناسب برای شام و ناهار باشد. این غذا یک پیشنهاد عالی برای افرادی هست که دچار بیماری سوء هاضمه می باشد. همراه ما باشید با برسی بیشتر این غذا و آشنایی با مواد لازم برای درست کردن این دستور العمل معرکه.
مواد لازم برای تهیه سوپ عدسی و ماسالا:
- 1 فنجان برنج باسماتی
- ½ فنجان تور دال
- ¼ فنجان ماسور دال
- ¼ فنجان مونگ دال
- 3 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 2 عدد فلفل قرمز خشک شده
- 10 عدد برگ کاری
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل
- 2 عدد پیاز
- ½ قاشق چایخوری آسافوتیدا
- 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
- 2 قاشق غذاخوری پودر گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری گارام ماسالا
- 2 عدد گوجه فرنگی
- نمک به مقدار لازم و میزان مصرفی شما
طرز تهیه و درست کردن:
1. برنج و عدس را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید.
2. آن را در زودپز به مدت 3 سوت بپزید.
3. برای تهیه ماسالا برای خیچدی در تابه، روغن را اضافه کنید و دانه های زیره، فلفل قرمز خشک و برگ های کاری را بپاشید.
4. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود.
5. هینگ و کاوریمتی را با پودر ماسالا اضافه کنید و تفت دهید.
6. گوجه فرنگی را با مقداری آب اضافه کنید و بپزید.
7. مخلوط برنج و دال پخته شده را به ماسالا اضافه کنید و مخلوط کنید.
8. اگر خیلی غلیظ بود مقداری آب اضافه کنید و بجوشانید.
9. در آخر مقداری برگ گشنیز خرد شده و آب نصف لیمو را اضافه کنید.
10. سپس می توانید آن را سرو کنید و از طعم بسیار خوشمزه این غذا لذت ببرید.
در آخر پیشنهاد می کنم به کمک مواد لازم و تریلر قرار داده شده، خیلی راحت و آسان این غذا را در خانه درست کنید و لذت ببرید.
امیدوارم این مطلب برای شما بسیار مفید و کاربردی بوده باشد و نظر شما را نسبت به خود جلب کرده باشد.