تهیه سوپ عدسی ماسالا

روش تهیه سوپ عدسی و ماسالا، بسیار خوش طعم و لذیذ

ما امروز قصد داریم تا به شما افراد آموزش دهیم که خیلی راحت و آسان به کمک مقدار عدس و برنج، یک غذای عالی درست کنید که مناسب برای شام و ناهار باشد. این غذا یک پیشنهاد عالی برای افرادی هست که دچار بیماری سوء هاضمه می باشد. همراه ما باشید با برسی بیشتر این غذا و آشنایی با مواد لازم برای درست کردن این دستور العمل معرکه.

مواد لازم برای تهیه سوپ عدسی و ماسالا:

  • 1 فنجان برنج باسماتی
  • ½ فنجان تور دال
  • ¼ فنجان ماسور دال
  • ¼ فنجان مونگ دال
  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 2 عدد فلفل قرمز خشک شده
  • 10 عدد برگ کاری
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل
  • 2 عدد پیاز
  • ½ قاشق چایخوری آسافوتیدا
  • 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • 2 قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری گارام ماسالا
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • نمک به مقدار لازم و میزان مصرفی شما

طرز تهیه و درست کردن:

1. برنج و عدس را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید.

2. آن را در زودپز به مدت 3 سوت بپزید.

3. برای تهیه ماسالا برای خیچدی در تابه، روغن را اضافه کنید و دانه های زیره، فلفل قرمز خشک و برگ های کاری را بپاشید.

4. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود.

5. هینگ و کاوریمتی را با پودر ماسالا اضافه کنید و تفت دهید.

6. گوجه فرنگی را با مقداری آب اضافه کنید و بپزید.

7. مخلوط برنج و دال پخته شده را به ماسالا اضافه کنید و مخلوط کنید.

8. اگر خیلی غلیظ بود مقداری آب اضافه کنید و بجوشانید.

9. در آخر مقداری برگ گشنیز خرد شده و آب نصف لیمو را اضافه کنید.

10. سپس می توانید آن را سرو کنید و از طعم بسیار خوشمزه این غذا لذت ببرید.

در آخر پیشنهاد می کنم به کمک مواد لازم و تریلر قرار داده شده، خیلی راحت و آسان این غذا را در خانه درست کنید و لذت ببرید.

امیدوارم این مطلب برای شما بسیار مفید و کاربردی بوده باشد و نظر شما را نسبت به خود جلب کرده باشد.

... توضیحات کامل