طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ خانگی
ساندویچ شاورما مرغ یکی از معروف ترین ساندویچ های عربی خوشمزه است که طرفداران زیادی را به خود جلب کرد است. این ساندویچ از آن دسته غذاهایی است که مورد پسند تمام گروه های سنی واقع شده است و می تواند بهترین طعم ها را به شما و عزیزانتان هدیه کند. اگر می خواهید غذای عربی درست کنید ساندویچ شاورما بهترین گزینه است. این ویدیو طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ را نشان میدهد که بسیار خوشمزه و لذیذ است و می توانید آن را با سس تند، ماست و خیار و سالاد امتحان کنید.
مواد لازم برای درست کردن این ساندویچ ماست، رب سیر، روغن زیتون، نمک، سماق، پودر زیره، پودر دارچین، پودر شاورما، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آب لیمو ترش تازه، سینه مرغ بدون استخوان، روغن خوراکی، ماست یونانی یا کشک تازه، ارده، خیار، سیر، برگ نعناع، پودر فلفل سیاه، مایونز، سس قرمز تند، آرد، مخمر خشک فعال، شکر و آب گرم است.
در گام نخست ۲ قاشق غذاخوری ماست، ۲ قاشق غذاخوری رب سیر، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، مقداری نمک، ۱ قاشق غذاخوری سماق، ۱ قاشق چایخوری پودر زیره، ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین، ۲ قاشق چایخوری پودر شاورما، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه، ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه را با هم مخلوط کنید.
۱ کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سپس برش های کوچکی روی آن ایجاد کنید.
مرغ ها را به سس آغشته کنید. روی آن را بپوشانید و ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.
ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن خوراکی چرب کنید. سپس مرغ های مزه دار شده را درون آن قرار دهید و هر طرف آن را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند. حالا مرغ ها را به تکه های کوچک برش دهید.
در گام دوم ۱ پیمانه ماست یونانی یا کشک تازه را درون ظرفی بریزید. سپس ۱٫۲ قاشق غذاخوری سس ارده را به آن بیفزایید. اضافه کردن سس ارده اختیاری است و به ضائقه شما بستگی دارد.
۱٫۲ پیمانه خیار خورد شده، ۱ حبه سیر خورد شده، ۱٫۲ قاشق غذاخوری برگ نعناع خورد شده، مقداری نمک، ۱٫۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و ۱٫۴ قاشق چایخوری آب لیمو ترش تازه را با ماست و ارده ترکیب کنید.
حالا درون ظرفی دیگر ۱ پیمانه مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس قرمز تند را با هم مخلوط کنید. ماست و خیار و سس تند شما آماده است.
در گام سوم ۴۱۵ گرم آرد، ۷ گرم مخمر خشک فعال، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری شکر، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن خوراکی و ۳۱۵ میلی لیتر آب گرم را با هم ترکیب کنید و یک خمیر نرم درست کنید.
روی خمیر را بپوشانید و به آن استراحت دهید تا اندازه آن ۲ برابر شود. سپس خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا مقداری آرد را روی میز کار بپاشید و یک قسمت از خمیر را روی آن پهن کنید.
ماهیتابه را از قبل گرم کنید و خمیر پهن شده را درون آن قرار دهید و دو طرف آن را بپزید.
در گام آخر نان را به سس تند آغشته کنید. سپس مقداری سالاد روی آن قرار دهید و تکه های مرغ را روی مواد بگذارید و ماست و خیار را به آن اضافه کنید و ساندویچ را بپیچید.
این هم از ساندویچ شاورما مرغ خوشمزه شما. آن را با نوشابه میل کنید. نوش جان.