طرز تهیه ترشی زنجبیل، یک ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ

ترشی زنجبیل یا همان «گاری» که در ژاپن شناخته می‌شود، چیزی است که معمولاً در کنار سوشی یا ساشیمی سرو می‌شود و برای تمیز کردن کام و افزایش طعم غذای شما عالی است. برخلاف تهیه سوشی، تهیه ترشی زنجبیل بسیار ساده تر است. تنها چیزی که نیاز دارید 4 ماده و 30 دقیقه کار است. نتیجه این دستور غذا شما را شگفت زده خواهد کرد. همانطور که می دانید بعضی از غذا ها نیاز به طعم ترشی دارند تا بتواند طعم  خاص خود را به هر فرد نشان دهد.حال مواد مورد نیاز برای درست کردن این ترشی را ذکر می کنیم. مواد لازم:3 تا 4 ریشه زنجبیل جوان، ½ قاشق چایخوری نمک، 1 فنجان سرکه برنج، 2 قاشق غذاخوری شکر. شما افراد می توانید به کمک این مواد لازم و تریلر قرار داده شده در بالای صفحه ، این ترشی خارق العاده را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

نظرات

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.