طرز تهیه پیتزا لقمه ای سالم و خانگی
خانم های علاقه مند به آشپزی بیشتر اوقات فراغت خود را صرف درست کردن غذاهای متنوع و جدید می کنند. امروزه فست فود با غذاهای اصیل ایرانی به رقابت پرداخته و خیلی سریع جای خود را در سفره های رنگین ایرانیان تثبیت کرده است. به همین دلیل به شما عزیزان پیشنهاد می کنم این ویدیو را تماشا کنید و یک پیتزا لقمه ای سالم و خوشمزه را درست کنید. پیتزا لقمه ای یک غذای کامل به شمار می آید که در مدت زمان کوتاه با مواد اولیه در دسترس آماده می شود.
این پیتزا لقمه ای به گوجه فرنگی، سوسیس یا ژامبون، فلفل دلمه ای قرمز، شوید، پنیر سفت، سس مایونز و نان نیاز دارد.
برای شروع یک گوجه فرنگی، ۸۰-۱۰۰ گرم سوسیس یا ژامبون، ۱٫۲ فلفل دلمه ای قرمز و مقداری شوید را نگینی خورد کنید.
سپس ۸۰-۱۰۰ گرم پنیر سفت را رنده کنید و به مواد بیفزایید. ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز را با مواد ترکیب کنید.
حالا مواد را روی نان موردنظر قرار دهید. به همین ترتیب تمام نان ها را با مواد پر کنید. پیتزاهای لقمه ای را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید.
پیتزا لقمه ای خانگی شما آماده است. امیدوارم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.