طرز تهیه اسنک پاکودا

طرز تهیه اسنک پاکودا ترد و خوشمزه

برای بسیاری آشپزی آرامش بخش است. خیلی ها با آشپزی خود را سرگرم می کنند. بعضی دیگر هم به یاد گرفتن آشپزی به عنوان یک هنر خوشمزه علاقه دارند. آشپزی هم مانند بسیاری از هنرها دیگر هنر خلق کردن است. هنر خلق کردن مزه ها جذاب و لذیذ. اگر شما هم به این هنر علاقه دارید باید کم کم طرز تهیه انواع غذاها را یاد بگیرید. این ویدیو به شما روش درست کردن اسنک پاکودا خوش طعم را آموزش می دهد.

مواد مورد نیاز شما برای تهیه این اسنک جذاب شامل 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه، نصف قاشق غذاخوری دانه گشنیز، 1 قاشق چایخوری دانه زیره، 1 قاشق غذاخوری دانه رازیانه، 1 فنجان نخود لپه یا ماش، 1 قاشق چایخوری پوره سیر و زنجبیل، نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، 1 قاشق چایخوری پودر انبه خشک، نمک به مقدار لازم، 1 عدد فلفل سبز خرد شده، 1 عدد پیاز و نصف فنجان پیازچه خرد شده، 1 فنجان اسفناج، 3 قاشق غذاخوری برگ گشنیز، 1 عدد سیب زمینی متوسط و مقداری روغن می شود.

برای شروع دانه فلفل سیاه، دانه گشنیز، دانه زیره و دانه رازیانه را به مدت 1 تا 2 دقیقه بو دهید. وقتی خنک شدند آنها را درون یک مخلوط کن بریزید.

لپه یا ماش را ابتدا 3 تا 4 ساعت درون آب بخیسانید، سپس آن را آبکش کرده و درون مخلوط کن بریزید. 3 تا 4 قاشق غذاخوری از آن را نگه دارید.

مواد را از داخل مخلوط کن خارج کرده و درون یک کاسه بریزید. با یک همزن دستی آن را به مدت 5 تا 8 دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن تر شود.

بقیه لپه و پوره سیر و زنجبیل را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید. سپس مخلوط دانه ها را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر هم بزنید.

پودر فلفل قرمز و پودر انبه و مقداری نمک نیز اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

فلفل سبز، پیاز و پیازچه، اسفناج و برگ گشنیز خرد شده را به کاسه اضافه کنید.

سیب زمینی خام را نیز ابتدا رنده کرده و برای 1 دقیقه درون آب قرار دهید، سپس آن را به کاسه اضافه کرده و مواد را با دست کاملا مخلوط کنید.

حالا کافیست مواد را با دست گرد کرده و درون روغن داغ سرخ کنید. اسنک پاکودا خوشمزه شما آماده شد. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل