آزمایش واکنش نیتروژن مایع و سبزیجات موز تخم مرغ

آزمایش هایی جالب از واکنش نیتروژن مایع در مقابل سبزیجات ، موز و تخم مرغ

این ویدیو اثر انجماد سریع نیتروژن مایع در دمای -196 درجه سانتیگراد بر روی سبزیجات ، تخم مرغ ، فوم یا کائوچوب، فلفل تند و موز را به ما نشان می دهد. تنها در عرض چند ثانیه یا چند دقیقه یک جسم نام برده کاملاً یخ زده خواهد شد. خودتان این فیلم را ببنید و با این تجربه خاص و جالب بیشتر آشنا شوید ، به نظر شما زمانی که کاهو، تخم مرغ ، کائوچوب، فلفل و موز در نیتروژن مایع با دمای -196 درجه سسانتیگراد قرار بگیرند، چه اتفاقی برای آن ها رخخ خواهد داد ؟ ایا کاملا یخ می زنند؟ خودتان ببینید.

... توضیحات کامل