طرز تهیه تاکو سیب زمینی

طرز تهیه تاکو سیب زمینی

یکی از بزرگترین لذت های زندگی خوردن غذاهای خوشمزه است. اما در کنار طعم، تنوع هم مهم است. زیرا طعم ها ممکن است بعد از مدتی تکراری و خسته کننده شوند. اگر شما کسی هستید که خودتان این طعم های عالی را برای خود یا خانواده به وجود می اورید، حتما باید این ویدیو را تماشا کنید. این ویدیو روش درست کردن تاکو سیب زمینی بسیار خوشمزه را نشان می دهد. این ساندویچ لذیذ برای شام یا صبحانه مناسب است و شما به راحتی می توانید آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

برای پخت این تاکو سیب زمینی شما به 2 عدد سیب زمینی، 140 گرم پیاز، 10 گرم کره بدون نمک، 1 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز، مقداری نمک و پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه، 4 گرم ادویه کاری (اختیاری)، مقداری آب، 8 گرم پنیر پارمزان، نان تورتیلا 15 سانتی متری، مقداری سس سریراچا یا سس فلفل تند، سس گوجه پیتزایی و مقداری پنیر موزارلا نیاز دارید.

ابتدا باید پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و آنها را آبپز کنید. در همین حین پیاز را نیز به صورت درشت خرد کنید تا طعم آن حفظ شود.

کره را درون تابه ای انداخته و روی شعله قرار دهید تا کاملا آب شود، سپس روغن را به آن اضافه کنید. پیاز و 2 بند انگشت نمک را نیز داخل تابه ریخته و با شعله کم سرخ کنید.

هنگامی که پیاز مقداری طلایی شد به آن 3 گرم پودر فلفل قرمز و ادویه کاری و 2 قاشق غذاخوری اب اضافه کنید و برای 10 ثانیه آنها را با هم سرخ کنید تا نسوزد.

سیب زمینی های آبپز شده را کاملا له کنید و پنیر پارمزان، پیاز و مقداری فلفل سیاه به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. همچنین در این مرحله می توانید مقداری ذرت کنسرو شده به مواد اضافه کنید.

نان تورتیلا را بردارید و مقداری سس فلفل تند روی آن بکشید. سپس سس گوجه پیتزایی را هم روی نان کشیده و یک طرف نان مقداری پنیر موزارلا بریزید.

حدود دو قاشق از مخلوط سیب زمینی را روی پنیر پخش کرده و دوباره مقداری پنیر موزارلا روی آن بریزید. طرف دیگر نان را روی مواد برگردانید.

حالا باید این تاکو های خوشمزه را با روغن روی شعله کم سرخ کنید. این هم از اموزش ساندویچ تاکو سیب زمینی. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید.

... توضیحات کامل